Wishful Thinking

En drömmig önskelista

Aldrig har väl skillnaden mellan vad jag å ena sidan vill ha på mig och å andra sidan, vad jag faktiskt har på mig, varit så stor som nu! Vad som hänger orört i garderoben, versus vad som ligger i tvättkorgen (Gordons stora t-shirts, svala klänningar, bikinis). En sak är säker: när tillvaron är normal igen ska jag frossa i uppklädda, dramatiska plagg och orimliga skor! Tills dess kan jag bara drömma.

Reike Nen-skor och Khaite ‘Maddy’ Sweater

Skor från Reike Nen och Khaite ‘Maddy’ Sweater. Koreanska märket Reike Nen gör fina skor och väskor, däribland dessa vackra slingbacks. Finns på Farfetch. Det ofantligt snygga, ofantligt dyra New York-märket Khaite gör en topp jag hade klickat hem bara plånboken tillät. Man kan ju drömma..

‘Elena’ från Sania D’mina.

Sania d’mina Elena. Jag längtar efter klackar! En klassisk slingbackmodell som denna i mocka med mandelformad tå hade varit ett perfekt tillskott till garderoben. ‘Elena’ har en sju centimenter hög klack som ska kännas som tre. Perfekt – jag är egentligen ingen klackperson, även om det är SÅ snyggt.

Totême Pre-fall 2020.

Totême First peak of fall. Jag blir alltid exalterad över Totêmes nya kollektioner, så när jag fick ett nyhetsbrev med sex outfits från höstkollektionen kom habegären snabbt! Hösten ser ut att bjuda på flera godbitar: jag har span på trenchen i mitten och ballerinaskorna som skymtas till höger.

 

C Design Studio.

By C Design Studio. Danske konstnären Carsten Beck gör prints som gärna får hänga hemma hos oss. Jag vill ha något enkelt, grafiskt svart-beiget över mitt skrivbord. Scrolla nedåt för fler önskeköp!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *