Beauty,  City guide: London

En önskelista inför London

Harrods, Liberty och Space NK. Jag ska till London!

Visst var det länge sedan jag visade er en beautyönskelista? Jag har varit bra på att inte shoppa så många nya produkter det senaste och istället följt hashtaggen #hitthepan. Fram tills nu.. För om det är någon gång jag verkligen låter mig gå shoppingbananas – då är det på resor! Och gissa vem som åker till London imorgon? JAG! Imorgon åker jag och mamma iväg på en höstlovsweekend. Här kommer min önskelista jag tar med mig på resan!


Inför resan. Jag älskar att packa lätt och reser oftast bara med handbagage. Den här gången ska vi checka in bagage och jag behöver inte vara lika noga med att packa lätt. Men jag häller ändå över favorit-schampot och min hudvård i små flaskor och burkar från Muji. Jag hann tyvärr inte köpa packningskuberna jag sett ut från Arket, det får bli till nästa resa.

Två definitiva köp och två maybes. Jag har två konkreta köp jag garanterat slår till på i London: Chantecaille Just Skin och Surratt Expressioniste Brow Pomade. Två “kanske” som jag antagligen splurgear på: Emma Hardie Moringa Cleansing Balm och Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter. Den senare beskrivs som en magisk highlighter-primer-foundation i ett med låg täckning och massor av glow. Den ser helt fantastisk ut. Jag behöver bara klämma och känna på dem lite extra först.

Chantecaille Just Skin
Surratt Beauty
Emma Hardie Moringa Cleansing Balm
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Massor av lyx på SpaceNK. Den brittiska butiken och webshoppen SpaceNK är min absoluta favorit – om jag måste välja! Här finns instagram-populära märken som Herbivore och Drunk Elephant men också Diptyque och Kevyn Aucoin. Jag följer mina egna råd och köper några miniförpackningar – exempelvis ser Herbivore Hydrate & Glow Mini Collection ut som ett perfekt kit för mig med två mini-masker, ett ansiktsmist och en mini Phoenix-olja. Mums!

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm / Lixirskin Vitamin C Paste / Stila Magnificent Metals

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *