Beauty

Glossier Cloud Paints och junis favoriter

Juni är förbi, det är dags att kora månadens favoritprodukter! Under veckorna som gått har jag testat extra många produkter och – lite förvånande – har de flesta fallit i smaken. Är ju annars kräsen som få när det kommer till beauty och blir genast misstänksam när märken lovar guld och gröna skogar. Bland junis favoriter hittar vi underbara krämrouge från Glossier, läppoljor, budgetmascaror och en brynprodukt som även funkar toppen att fejka fräknar med.

Vi börjar med Glossier! Märket har äntligen börjat shippa till Sverige. Ni kan ju gissa hur många sekunder det tog för mig att klicka “add to cart”! Jag beställde snabbt som attan fyra nyanser av deras krämrouge, Cloud Paints, med hopp om att de skulle vara lika bra som de är hypade. Och ja – de är fantastiska. Perfekt skira, lätta, som “stains” med en sömlös finish och perfekt mängd färg. Jag bär lätt brun-persikotonade Dusk som en lätt bronzer och antingen rosiga Puff eller persiko-pastelliga Beam på kinder och läppar. Bäriga Haze är perfekt när jag vill ha mer färg. Jag har redan lagt en ny glossier-beställning..

Över Cloud Paints har jag gärna burit en läppolja (matta läppar fick stanna i 2017!) och favoriten har blivit Clarins Instant Light Lip Comfort Oil. En läppolja med läppglansapplikator med vårdande hasselnöts- och plommonolja. Jag har dem i en genomskinlig mint-variant och den gula med honungsdoft.

bild från @whensdessert

Favorit nummer tre – Ardell Stroke a Brow Feathering Pen. En brynpenna som likt en eyeliner målar tunna, fina brynstrån. Perfekt för er som är ute efter en naturlig, men maffig brynlook! För er som gillar att fuska fram fräknar är ögonbrynspennan också perfekt att dutta på små fejkfräknar med.

Sist men inte minst: vattenfast mascara. Sommarens ständiga följeslagare och ett måste i värmen när mascaran annars aldrig vill stanna på fransarna. Min nya mascarafavorit är en budgetvariant: Maybelline Temptation Waterproof. Sitter som sten!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *