Wishful Thinking

Höstmodet jag suktar efter

När höstterminen startar, då är sommaren snart slut. Åtminstone stilmässigt! Även om det är alldeles för varmt att ens börja tänka på stickade tröjor och snygga boots kan jag inte hålla mig från att planera, skriva inköpslistor och drömma mig bort. Höst har alltid varit min favoritårstid – och höstmodet kommer alltid vara mitt bästa mode. Jag gillar det påklädda, lite strikta med långa ärmar och höga kragar. Och också det faktum att kylan kräver fler plagg – det gör att jag får tänka till lite extra hur jag matchar de olika lagren.

Efter den stora garderobsrensningen jag skrev om här kunde jag se vilka plagg höstgarderoben måste kompletteras med. Idag får ni se min inför hösten-önskelista!

Svarta scarfs att knyta i håret
Jag har länge varit sugen på Totêmes svartvita scarfs. I höst släpper de en mindre, helsvart variant med namnet Dauphin som jag självklart vill känna närmare på. Jag hade knutit den om håret eller om handtaget på väskan.

Kanske en ny väska..?
Förutom en weekendbag och nätväskan jag tar med när jag ska ha handla äger jag två väskor: Volterra från ATP Atelier som jag har till jobbet och min lilla Alma från Louis Vuitton. Jag saknar en enkel, crossbody-väska som går att använda de dagar Alman känns lite för “fin”. Kanske Siena från ATP?

vit skjort-inspiration från @jskwierczynska och @nisi

Krispiga, vita skjortor och blusar med klädda knappar
Den vita skjortan gjorde intåg i garderoben under början av sommaren, och kommer vara en given överdel i min höstgarderob. Plötsligt känns en svartvit stil så självklar! Jag gillar också klädda knappar, ni vet såna där små runda med tyg på.

Yogakläder
I våras började jag göra yoga en stund varje dag, vilket snabbt blev till rutin. Det är SÅ härligt! Jag brukar avsluta kvällarna med att koppla ner, stänga av datorn och rulla ut mattan. Ibland blir det bara en stunds stretch, ibland mer “rejält” och svettigt. Efteråt tar jag en kvällsdusch och gör en göttig hudvårdsrutin innan jag går och lägger mig. I höst tänkte jag försöka mig på “riktiga” yogapass på studio – självklart behöver man fina yogakläder.

4 Comments

 • Stina

  Som sædvanligt sådan en smuk stil <3 Det der tørklæde fra Toteme har også ligget i mine favoritter på Boozt et stykke tid. Så pænt at det bare er ensfarvet, understreger den mere dunkle efterårsstemning og stoffets kvalitet i sig selv. Og så er det jo ikke så dyrt… mærkede forresten for første gang i går på ATP taskerne irl i Granddad butikken i Malmö – åh du godeste en lækker lækker kvalitet!

 • Liselotte Johansson

  Den svarta skjortan med klädda knappar från Filippa k är verkligen fin. Kul att du börjat yoga. Det är verkligen skönt och man kan variera passen nästan oändligt. Det gillar jag. Yogamala på Youtube har många bra pass. Ha en fin söndag.

  • Karin Lind

   Å visst är den! Tyvärr lite för liten för mig dock, i XL, testade härom dagen i butik.
   Å tack för tips! älskar yoga, så skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *