Home

It’s in the details, no 2

Inlägget är skrivet i samarbete med Bygghemma. Läs mer i min policy. 

Stil som i mode, skönhet – och inredning! Jag gillar verkligen idén av att ett hem blir en förlängning av ens garderob: inredningsdetaljerna liksom matchar din stil i övrigt. Medvetet matchat eller inte – oftast finns en röd tråd där som säger mycket om vem du är som person. Jag älskar att hälsa på hemma hos vänner och liksom se deras personlighet i deras hem (kanske också därför jag är besatt av programmet Vem bor här?)

Med snart ett år i nya lägenheten är inredningsbiten någorlunda “klar” – precis som med garderoben utvecklas ju ens stil från säsong till säsong, även om basen finns kvar. Jag älskar svartvitt, precis som garderoben, men jag hade en puderrosa period i vintras och köpte kuddar och filtar i ljusrosa att addera till det svartvita. Nu har jag tröttnat lite och vill ha en mer svartvit, grafisk stil. Att ständigt uppdatera sig är dyrt och för att inte ruinera sig totalt gäller det att tänka basmöbler och detaljer, och att byta ut detaljerna efter säsong och humör. Som med accessoarer! Gärna vintage eller second hand.

Bilder via @cmillahaugen

Vad står på inrednings-inköpslistan? Jag drömmer om en skrivbordsstol från Afteroom, en svart pulverlackad serveringsvagn från Housedoctor och fler lampor till vardagsrummet. Drömmen är något från Flos. Kanske ska jag göra som Gordon och sätta upp en kristallkrona i badrummet?

Inlägget är skrivet i samarbete med Bygghemma. Läs mer i min policy. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *