Beauty

Junis dofter, empties & favoriter

Junis dofter, empties & favoriter

EMPTIES.
Varför är det så härligt att göra slut på produkter?! Älskar när jag kan lägga ännu en pryl till empties-lådan! På vår roadtrip lyckades jag använda upp en av mina favoritkrämer, Clinique Moisture Surge, som var tillräckligt lätt för att inte kännas too much i sommarvärmen men samtidigt återfuktande nog att klara just uttorkande sommarväder. Fler empties: Marc Jacobs Velvet Noir Mascara, Make up For Ever HD Concealer och mitt Elemis Rose Cleansing Balm jag fick en miniversion av i min NK-låda. Tumme upp på alla tre!

FAVORITER.
Linda Hallberg har släppt nya Fantasticks-läppstift och jag älskar nyansen “Extra”. En transparent, lätt skimrig nyans som känns som ett lipbalm men ger precis rätt oomph. Jag har också förälskat mig i Chanels snuskigt dyra handkräm La Crème Main (500 kr för en handkräm? Oops..) och den klassiska fuktmasken från Beauté Pacifique. En gammal goding jag hört folk prata om i flera år som den ultimata fuktmasken, men som jag inte testat förrän nu. Den är så bra som det sägs!

MEDELMÅTTOR.
På tal om fuktmasker: jag beställde två samtidigt för att testa, dels Beauté Pacifique-masken som jag älskar, samt Moisture Surge-masken från Clinique. Den senare tycker jag varken gör av eller till. Jag har heller inte gillat min NARS Climax Mascara.

MÅNADENS DOFT.
Gissa vem som hittade mitt favoritdoftmärke, Diptyque, på Bryssels flygplats?! Och vem som kom hem med en ny doft? Jag slog till på L’Eau de Neroli, en klassisk sommardoft jag bloggat mer om här.

 

NYTT ATT TESTA.
Jag är ju besatt av lyxigt smink men försöker alltid vänta med att köpa nytt tills något annat tagit slut. Nu när min MUFE-concealer hamnade i emptieslådan passade jag på att uppdatera concealerförrådet med Tom Ford Emotionproof Concealer, en concealer som ska vara “emotionproof” och sitta som sten, genom blod svett och tårar. Det finns också en eyeliner och mascara i samma serie.. Är mycket sugen! Jag återkommer med en recension så snart jag testat ordentligt.

Clinique Moisture Surge / Marc Jacobs Velvet Noir Mascara / Make up For Ever HD Concealer
Elemis Rose Cleansing Balm / Linda Hallberg Fantastick Extra 

Chanel Hand Cream / Beauté Pacifique Moisture Mask / Clinique Moisture Surge Mask
NARS Climax Mascara / Tom Ford Emotionproof Concealer

2 Comments

 • Hanna

  Härligt inlägg!
  Jag är så sugen på Chanel handkrämen… 💸
  Hur är doften och konsistensen, går den in snabbt?

  • Karin Lind

   Åh ja den är underbar <3 Mild doft, men finns som No5 och L'eau no 5 också om man vill ha mer doft. Går in snabbt och är uuunderbar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *