Beauty

Månadens beautysammanfattning: mars

Vad är nytt i necessären och badrumsskåpet i mars? Idag ger jag er en genomgång av månaden som gått: månadens favoriter, spännande nyheter och produkterna som tagit slut. Mars utmaning är just empties – läs mer om det här.

Krämprodukter från The Beauty Archive

The Beauty Archive. Det svenska sminkmärket The Beauty Archive stack ut när jag gjorde research om ekomärken – de gör fina produkter, i fina färger i formulas man kan använda till både rouge, ögonskugga och läppfärg. Väldigt härliga! Vilket ju är det vikigaste – eko eller inte. The Beauty Archive har nu lanserat en ny kollektion med krämprodukter du kan multianvända. Jag gillar särskilt den nya, bruna tonen Earthbound.

Solskyddssäsong. När solen börjar kika fram är det dags att ta fram SPF! Jag har skrivit om solskydd mer i detalj här och ovan ser du en nyhet jag fick med mig hem från ett event med NK förra veckan. NK har just öppnat sin “lyxhudvårdshörna” där du bland annat hittar Tata Harper, Omorovicza och just Dr Barbara Sturm (som du annars bara hittar online).

En fantastisk concealer. Jag har haft som mål att använda upp innan jag köper nytt och som “tur” är tog både min concealer och mascara slut i början av mars. Jag tog en sväng om Sephora, försökte att inte köpa upp halva butiken och kom hem med Make up For Ever HD Concealer och Marc Jacobs Velvet Noir Mascara. Båda är SÅ bra! Concealern är magisk: den är tunn och lätt men täcker ändå allt, lägger sig inte i veck och håller hela dagen utan att behöva “sättas” med puder. Dessutom finns den i mååånga färger. Testa den om ni letar ny concealer!

En lyxig serie jag just använt upp från Oribe.

Månadens empties. I mars har utmaningen varit att använda upp alla slattar jag har av diverse skönhetsprodukter här hemma och få ihop så många “empties” som möjligt. Jag har använt upp alla småförpackningar jag haft liggandes, som en minikräm från Herbivore, ett Precleanse Balm från Dermalogica och lyckades även använda upp min bästa hårvårdsserie; från Oribe.

Har du lyckats med några empties i mars?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *