Beauty

Månadens beautysammanfattning: november

November. Black Friday-hetsen har lagt sig, vinterkylan har slagit till och jag är fylld av inspiration sedan London-resan. Visst gick november fort fram? Nu är det snart december och julmyset och adventsfikorna avlöser varandra. Det är dags att sammanfatta månaden och titta på novembers beautynyheter, bästa produkter, medelmåttor och nya önskningar!


Kicks har slagit på stort och öppnat Nordens största kicksbutik i Gallerian i Stockholm. Tre plan skönhet där bland annat It Cosmetics börjat säljas! Man har tidigare bara kunnat shoppa It Cosmetics i USA – jag köpte deras klassiska cc-kräm när jag var där senast och älskar den. Så glowig och fin. På öppningsdagen var jag såklart tvungen att svänga förbi butiken och kom ut med en foundationborste från samma märke, deras Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush. En två-ändad borste att använda till foundation, concealer och andra krämprodukter.

Jag har slutat pudra! Jag har alltid, som på automatik, pudrat efter jag applicerat min vanliga cc-cream-concealer-krämprodukter-rutin. Nu för tiden är jag all about that glow och förhindrar eftermiddagsglansen att kika fram genom att strategiskt använda en primer där jag blir oljig, sätta sminket med ett setting spray och ha med mig en mist (och ett puder, om det skulle krisa), i väskan.

Två nya favoriter: Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter & Herbivore Rose Face Mist

Fyra lager fukt. Apropå glow! Såhär års är det fukt, fukt, fukt som gäller och jag jobbar i fyra lager för att verkligen “stänga inne” fukten som ju annars lätt försvinner i kylan. Jag använder ju en serie från Verso (en uppdatering om hur rutinen har funkar kommer snart!) och börjar med serum, fortsätter med olja, kräm och sist ögonkräm. Därefter mistar jag under dagen för extra fukt och försöker bara använda återfuktande basprodukter.

Från Chanel till Hourglass. När min Chanel-mascara tog slut i London (ni vet den där med underbar svart, lackad hylsa?) bytte jag till en ny – Hourglass Caution Mascara. Jag gillar den mer och mer, i början var den lite väl blöt för min smak men den har torkat till lite några veckor in i användandet. Nästa mascara på tur är den röda NARS Climax Mascara. Jakten på den perfekta mascaran är evig.

Och på tal om önskelistan: jag kommer samla alla mina julklappstips, önskelistor
och fina inför jul-kit på bloggen i december. Längtar ni också efter jul?!

4 Comments

  • Annica

    Upplever du att It CC-cream är lättare att applicera med den borsten? Blir resultatet bättre? Jag kör med en beauty blender nu men försökte köpa denna specialborsten på Kicks Black Friday men tyvärr hann den redan ta slut. Är den värd att vänta på?

    • Karin Lind

      Jag har ljusaste, Fair! De är alla ganska beiga och precis som du säger är ljusaste är ändå rätt mörk, som MAC-20-nånting. Och de är alla rätt gula i tonen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *