Karin

Månaden som gått

Inlägget innehåller annonslänkar

Mars är förbi och det är dags att sammanfatta månaden som gått! Vilka produkter har jag älskat, vad har jag gjort och vilka blogginlägg har ni gillat mest? Låt oss göra en återblick.

Månadens bästa hudvård. The Ordinary har gjort entré i Sverige! Jag har gillat märket länge och har tidigare shoppat via Asos och via Deciem, företaget som står bakom märket. Att produkterna nu finns på hemmaplan gör shoppandet mycket enklare! Jag lyckades knipa tre produkter när påfyllning landade på Åhléns i veckan. Är du sugen? De säljer som smör, så var snabb! Jag köpte “blodmasken” med AHA och BHA samt två serum: en med squalane och min gamla favorit späckad med hyaluronsyra. Hur kan man inte tycka om kombinationen aktiv hudvård och budgetpriser? Vi snackar under hundralappen. Recensioner kommer inom kort.

Månadens budgetkap. Maybelline Superstay Matte Ink är liquid lipsticks i fina nyanser med lååång hållbarhet. Så bra att de nästan inte går att få bort. Trots den intensiva färgen lyckas de med konststycket att inte kännas torra på läpparna. Jag hatar annars den knastertorra, stramande känslan vissa lippies kan ge. Känner jag för något glossigare tar jag lite läppbalsam över.

Månadens doft. Jag har nio dagar av tio sträckt mig efter Calvin Klein Obsessed Intense, den något kryddigare versionen av doftnyheten från samma märke Obsessed. Denna kommer i en vacker, svart flakong som står fint på nattduksbordet (sånt är viktigt). Lavendel, peppar och en hint citrus. Väldigt unisex, väldigt fin ihop med månadens bästa köp..

Månadens bästa köp! Är skjortan förstås. Den vita skjortan har verkligen gjort entré i mitt liv och helsvarta garderob. Snacka om att bryta mot sina egna stilregler som jag skrev om här! Nu vill jag helst inte bära något annat. En krispig, vit skjorta tillsammans med fina smycken och kjolen? Och så CK-doften såklart. Våroutfitperfektion. Ska bara ha en fin väska till..

Månadens mest kommenterade. Att jag råkade tvätta sönder min tibikjol och var tvungen att köpa en ny (100% tvungen, hehe) rörde upp en hel del känslor.. Läs inlägget här: klädvård och en sorglig kjolhistoria!

På önskelistan. Förutom en Totême-skjorta (som jag tror kommer komplettera min skjortgarderob perfekt) önskar jag mig en svart, perfekt trenchcoat. Tror ni den finns? Har också gått och kärat ner mig i en väska från ATP Atilier. Ska jag?!

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

6 Comments

  • Tina Hassellöf

    Ordinary är grymt använder några droppar cold pressed moroccan argan oil i min ansiktskräm morgon o kväll (kan rekomendera krämen balancing moisturiser från omorovicza samt samma märke och deras face mist 😍)

  • Hanna

    Jag köpte en svart Burrberry trenchcoat för några år sedan och känner mig alltid snygg när jag bär den! Dyr förstås men jag tänker att jag kan ha den länge länge länge så PPAt blir riktigt lågt.

    Och jag säger ja till väskan! Superfin och stilren, tror den kommer passa dig bra. Själv slog jag till på en svart Mulberry new bayswater på julrean, så nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *