My style

Min stil v. 35

Inspirerad av Jannike, bloggare på jannikeviola.se, gör jag en liknande “on my mind” och börjar med veckosammanfattningar! Outfits, stiltankar, mina senaste köp, självklart massor av inspiration och produkterna värda att skriva om lite extra. Jag kallar det “min stil vecka för vecka”.

Snart september, snart kallare mornar och en stundande höstgarderob som skriker efter mig. Jag vill inviga min Acne-trench! Frossa i fina kashmirtröjor och lägga undan sommargarderoben. Att jag bokat en resa till London i november gör mig ännu mer höstsugen. Självklart står shopping högt upp på London-to-do-listan!

Min kapselgarderob innehåller som tidigare sagt (läs inlägget här!) ett litet utvalt antal plagg och accessoarer. Jag har insett, tre veckor in i denna kapsel, vikten av riktigt grymma accessoarer – med enkla plagg behöver jag extra fina skor, väskor, scarfs etc för att känna mig fixad till vardags. Någon på instagram frågade om jag aldrig tröttnar på att ha så få plagg i garderoben? Nej – inte om jag piffar med Chanel-skorna och LV-väskan. Note to self: köp fler lyx-detaljer..

Inspiration för veckan.

Min nya necessär, ett budgetkap i skinn från H&M, har fått två tillskott vecka 35, båda signerade Chanel. Det är något med svartvita, lyxiga förpackningar! Titta bara på den ombloggade volymmascaran Révolution och den matta, bruna skuggpaletten Les Ombres Clair Obscur. Supersnygga – och väldigt bra. Jag har lagt varje morgon med en fluffig MAC-borste. Så enkelt att bara swosha på lite brun skugga, men en direkt glam-höjare!

I hudvårdsväg gör det kallare vädret att jag tar fram de tyngre syrorna igen, efter ett sommaruppehåll. Syror och sol är ju ingen bra kombo. Jag frossar också i mysiga balms och oljor, tyngre krämer och fluffiga fuktmasker. Läs mer om dem här.

Vad inspireras du av just nu?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *