My style

Min stil v. 36

Ny vecka, nya inspirationskällor. I veckans “min stil” visar jag mina senaste köp och önskningar, mest använda produkter, spännande samarbeten och vad som inspirerar mig just nu.

Kära steamer, hur har jag kunnat leva utan dig?!
Klädvård är kanske inte världens sexigaste ämne, men nog så viktigt om du lagt massa pengar på din garderob. Men det får inte ta för mycket tid. Att ånga, eller streama, är SÅ smidigt och bra! Perfekt för oss skjortälskare. Jag brukar Både för att släta ut veck men också för att fräscha upp plagg du använt 1-2 gånger men inte vill tvätta – den varma ångan tar bort all doft och gör dem som nya igen.

Inspiration: bergmanklassikern “Persona” har premiär på Dramaten med Bahar Pars, Nanna Blondell och Dimen Abdulla i huvudrollerna. Här stylade i senaste Styleby.

Make it last.
Apropå hållbarhet – jag har alltid varit dragen till hållbarhetsaspekten som ju en minimalistisk klädstil och shopping-inställning medför: oavsett om man vill eller inte får en minskad konsumtion positiva effekter på miljön. Men jag vill ta det ett steg längre. Utmaningen? Att bara köpa hållbara plagg i fråga om produktion, material etc. Åtminstone i så stor utsträckning som möjligt. Vad tror ni om ett material-inlägg för att kicka igång inspirationen? Jag filar på ett just nu.

skinnskjorta, blus och kjol från H&M Studio. Svart blus från Styleby x Wera.

Spännande samarbeten och specialkollektioner.
Veckan bjuder på två specialkollektioner: Styleby samarbetar med Wera och H&M släpper höstens Studio-kollektion – båda i butik och online på torsdag, 6 september. Jag har gjort flera bra köp från tidigare Studio-kollektioner förut – de håller riktigt bra kvalitet. Såhär beskrivs höstens kollektion: ”H&M Studio-kollektionen är en lek mellan det feminina och maskulina, en 50-tals känsla: feminint inspirerade looks kombinerat med manliga detaljer och klassiska plagg som inspirerar dig till att skapa din egna personliga stil.”

min nya kapselgarderob, Filippa Edghill-affisch och favoritkjolen.

Beautyfavoriter.
Veckans mest använda hudvårdsprodukt är helt klart Glossiers fuktmask. En smörig, mysig, fluffig mask som ger hyn massor av fukt. Lägg tunt som en nattmask, eller fluffa på rejält och torka av en stund senare. En läppmask på det, som Laneige Sleeping Mask och du är kirrad. Jag myste senast igår med dessa två, choklad och en stor kopp té. Hudvårdsmys och söndagsmys när det är som bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *