My style

Min stil v. 42

Vad har fångat mitt intresse i veckan?

Det är mitten av oktober, snart höstlov och dags att än en gång sammanfatta veckans modenyheter (Hédi Slimane, vad håller du på med?), veckans inspirationskällor, modevisningar och gå igenom de skönhetsprodukter som ger mig flest cravings. Här kommer veckans “min stil”.

 

& Other Stories Nomad’s Poem

& Other Stories släpper inför varje säsong en ny doftserie som alltid gör mig intresserad! Höstens doft heter Nomad’s Poem och har noter av kokos, patchouliblad, persika, amber och mysk. Som alltid finns flera prisvärda produkter i serien: från parfymolja i smart roll-on till tvål, handkräm, skrubb etc. Finns det något bättre än lyxiga duschprodukter? Perfekta presenter att ge till dig själv eller någon annan! Det är inte jul än, men nästan.

Valentino S/S 2019

Fashion week har gått av stapeln och märkena har visat nästa års sommarmode. Jag scrollade igenom visningsbilder samtidigt som jag rensade ur garderoben från sommarkläderna och lade dem, tillsammans med mina par sandaler, i en låda som får vila till 2019. Ovan ser du min favoritvisning från modeveckan – Valentino. Jag kopierar gärna in samtliga klänningar i nästa års sommargarderob! Tyckte även – såklart – om The Row.

Volumes are pure, sculptural, movable. Black explodes as an energetic sum of all colors.

#OldCéline och Phoebe Philo

Céline. End of an era! Ingen har nog missat att Hédi Slimane, tidigare på Saint Laurent, har tagit över rodret som chefsdesigner på Céline och att märket inte är sig likt. Borta är de enkla, avskalade, lyxiga eleganta såhär-vill-vi-klä-oss-plaggen. Istället får vi se en klassisk Hédi-kollektion med skinnjackor, korta klänningar och 2004-punk. Gah! Är ni också missnöjda? Jag frossar gamla célinefavoriter under hashtaggen #oldceline.

 

 

2 Comments

  • Mia

    På tal om & other stories, har testat allt i deras hårserie Restore några veckor!
    Och är helt såld, här får man verkligen ett bra innehåll med hög kvalite för ett överkomligt pris.
    Mycket nöjd,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *