My style

Mina bästa outfits för sena kvällar

Sensommar betyder fest: vänner som gifter sig, uteserveringar, kräftskivor.. Tillfällena att klä upp sig är alltid som flest i juli och augusti! Oavsett om du ska på fest, dejt eller som jag, spenderat sena kvällar i Göteborg (frozen margaritas på Tacos & Tequila, yum!) kan det vara värt att titta i garderoben först, innan du springer och köper en ny garderob. I present to you: min festgarderob, alltså “så använder du plagg du redan har, men på nya sätt”-guiden.

Body / Örhängen / Läppglans

Tips no 1. Lyxiga material och spännande snitt. I min garderob är festplaggen inte separata från resten. Men alla plagg passar sig inte lika bra till fest: leta i garderoben efter plagg du redan har, men välj ut de finaste i sobra färger, lyxiga material och spännande snitt. Som exempel: de svarta kostymbyxorna som sitter som en smäck, sidenbyxorna, en flowig, svart kjol, en kostym eller kavaj. En perfekt vit, krispig skjorta. Med rätt accessoarer och styling kommer dessa basplagg funka perfekt även till fest.

Eyeliner / Örhängen / Krämhighlighter / Tom Ford Tobacco Vanille 

Tips no 2. Ös på med accessoarer. Det det mest grundläggande stylingtipset i världshistorien är också det bästa: använd rätt accessoarer! Ju mer “basic” plagg du tar från din vanliga garderob, desto lyxigare accessoarer behöver du para ihop dem med. Som med jeans. Snortighta, svarta jeans med skyhöga klackar till och massor av smycken? Så snyggt. Var inte rädd att ösa på med lyxiga halsband, ringar, höga klackar, sandaletter.. You name it!


Kjol / Skjorta / Spetsbehå / Highlighter

Tips no 3. De små detaljerna. Detaljerna gör allt. Bär din vita skjorta uppknäppt en knapp “för mycket” och låt en svart spetsbehå sticka fram under. Bär powersuiten utan någon topp under (här är upplyftande tejp din bästa vän) och ös på med en glowig krämhighlighter på dekolltaget. Eller bär skyhöga klackar till dina snyggaste byxor. SÅ hett!

Tips no 4. Hår, naglar & makeup. Och doft!
Jag älskar glow och skulle aldrig glömma att lägga highlighter en vanlig jobbdag – men det är till fest jag verkligen öser på! Kräm-glow på dekolletage, axlar och ben, bronzer, svart kajal, lösfransar.. Älskar att känna mig som J-Lo. Speciellt med den där enkla, vita skjortan. Ta fram det tunga smink-artilleriet och låt det ta tid. Att göra sig iordning är halva nöjet! Och som pricken över i: en riktigt tung kvällsdoft.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *