Beauty

Beauty: minis, empties och nya favoriter

Tom Ford Femme Noir, Marc Jacobs Velvet Noir Mascara, NARS Climax Mascara, BeautyBlender Micro Mini

Miniförpackningar. Jag älskar ju att prova nya produkter, men hur går det ihop med att minska avtrycket på miljön? Ett enkelt tips, för att undvika felköp och halvfulla förpackningar i badrumsskåpet, är att köpa småförpackningar! Miniförpackningar finns vid kassan på Sephora och om du hellre scrollar online har SpaceNK ett bra mini-sortiment. Jag letade ny mascara härom dagen och köpte två minis att prova på: Marc Jacobs Velvet Noir och NARS Climax. Två mini-favoriter sedan tidigare är Tom Fords hiskeligt dyra parfymer, men i roll-on-format, och BeautyBlenders mini-svampar.

Nya favoriter. Det börjar bli soligt och med det kommer såklart – solskydd! De senaste veckorna har jag särskilt gillat Dr Barbara Sturm Sun Drops, solskyddsdroppar i pipettflaska med en lätt, tunn formula, som jag fick med mig hem från invigningen av NKs nya lyx-hudvårdsavdelning.

Jag har mistat och gett mig själv lite extra glow med LH Cosmetics Dew Mist, lagt basen Missha Perfect Cover BB Cream och gett mina kinder rosig färg med Missha Moist Tension Cushion Blush. Jag vet – namnet är fruktansvärt. Vem döper ett rouge till “Moist Tension”? Vad är en “Moist Tension”? Så många frågor..

Empties. Målet är fastställt: att använda upp alla slattar och köpa nytt först när gammalt tagit slut. Det går rätt så bra!

De senaste veckorna har jag använt upp mitt favoritschampo från Oribe, den lilla flaskan Phoenix-olja från Herbivore och ännu ett torrschampo, favoriten från Batiste!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *