My style,  New in

Min samling signerad Totême

Coripe och Annecy.

Jag har alltid sagt att jag inte har ett favoritmärke, jag plockar utvalda plagg högt och lågt. Céline och second hand. Men tittar jag på min garderob finns det mycket H&M Trend, och nu det senaste – Totême. Faktum är att åtta av mina ~40 plagg i garderoben är signerade Totême vilket gör det till mitt mest köpta märke. Var ska det sluta? Idag visar jag min samling!

Alassio-klänningen. En dröm!

Alassio. En vid klänning med lång ärm som mina elever kallar “kyrkokörsklänningen” som för tankarna till mormonkyrkan eller modest klädda, ortodoxa judinnor. Inte mig emot! Jag älskar den påklädda stilen. Tillverkad i modal, ett cellulosamaterial gör den sval och skön på sommaren men lika fin i vinter med svart polo under, på julens alla fester. Och i höst. Och i vår. Tyvärr finns modellen inte kvar.

Annecy. Kappan i kashmir och ull var sommarens stora lyxköp. Den är vid, den är tung, lyxig och mysig. Nästan lite morgonrockskänsla?

Novella. Volym upptill, volym nedtill och markerad midja. Hög hals, lång ärm, midikjol. Påklätt. Svart. Det är silhuetten jag vill bära i höst! Ett plagg som precis passar in är Novella. En tjock, styv utanpåskjorta i ull- och sidenblandning. Finns här.

4 x Totême i sommarens kapselgarderob: Alessio, Gervasi, Anzi och Capri.

Peone. Nästan precis som alessioklänningen, men i blusform, med vida ärmar och mycket volym. Älskar klänningen, älskar blusen. Ett reakap jag fyndade i början av sommaren. Tyvärr slutsåld.

Gervasi. Mitt första totêmeköp! Tre år sedan. En blus med samma snitt och detaljer som peoneblusen, men i ett silkigt, tungt material med vid, lång ärm. Även den ett reaköp. Slutsåld även den, tyvärr.

Blusen Anzi med dess vackra tyg och detaljer.

Anzi. En tunn, creppad blus som jag använde till döds i sommar. Ett perfekt reseplagg då den inte skrynklar, torkar på några minuter (perfekt om man som jag när jag var på roadtrip i Belgien i somras spillde vin och var tvungen att akut-tvätta i hotellrummets handfat) och som inte tar någon plats i resväskan. Underbart tunn och sval. Finns som byxa här.

Capri. Den vita, vida skjortan. En klassiker. Jag föll för tre saker: den vida silhuetten, de vackra detaljerna (som rundningen vid skjortans sidor, för perfekt nedstoppning-i-jeansen-look) och exakt rätt krispighet. Du hittar den här.

Coripe. Jag önskar ni kunde känna texturen på den här sidenblusen: det smockade tyget som lägger sig så vackert, de volumiösa ärmarna och den vackra båtlinningen. Den är helt egen i sitt slag. Aldrig sett något liknande! Finns kvar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *