My style

Min stil v. 37

Ny vecka, nya inspirationskällor. Jag fortsätter med veckans “min stil”-inlägg! Den här septemberveckan visar jag de bästa produkterna mot torr förkylningshy, spännande modenyheter och vad som inspirerar mig just nu.

Läppbalsam från Estelle & Thild, ansiktsmask från Benton, rengöring från Niod, ansiktsmask från Dermalogica och läppbalsam från By Terry.

Förkylningstider.
Det blev inte många dagar med snygga trench-outfits: första halvan av vecka 37 spenderades i soffan med feber, invirad i en filt med de vanliga förkylningsaccessoarerna nässpray, näsdukar och Netflix. En klassisk början-av-terminen-förkylning som kommer som ett brev på posten när hösten kickar igång. Been there, done this before! För att ge den stackars knastertorra förkylningshuden lite kärlek lindrar jag med Gilda Calming Mask, en lugnande och återfuktande mask med vallört, kamomill och sheasmör. Läpparna har vårdats med ett fett läppcerat, By Terry Baume de Rose. Fler favoriter för torr hy ser du ovan.

Vackra Kensington, London, och ett par grymma loafers från Mango.

Jakten på de perfekta höstskorna.
Apropå förkylning: det må vara långtråkigt att stanna hemma i tre dagar, halvsovandes i soffan. Men det ger en mycket tid att scrolla på instagram, kolla webshoppar och drömma om nya köp! Jag har bland annat letat nya höstboots. Är lite sugen på paret ovan..

Acne Amarris.
Äntligen har vädret varit tillräckligt svalt för min nya acnekappa. Hurra! Jag har burit den både till tibikjolen, mina favoritjeans, i regn och sol, med klackar och platta skor. Jag kan redan konstatera att den funkar till ALLT. 2018 är helt klart trenchcoatens år!

Kappa och sockboots från H&M Conscious Exclusive höst 2018. Kjol från höstens studio-kollektion.

“H&M Conscious Exclusive A/W 2018 merges the life and journey of lost historical artefacts with the latest in sustainable fabric innovation. Recycled cashmere and velvet made from recycled polyester make their debut in a collection that has dramatic yet romantic silhouettes and a modern edge.”

H&M Conscious Exclusive A/W ’18.
För första gången lanserar H&M en höst-variant av den årliga Conscious Exclusive-kollektionen – en kollektion med hög trendkänsla men där hållbarhet står i centrum med återvunna material. Bland annat har man tagit fram en återvunnen kashmir! Min utmaning är dels att shoppa färre plagg, men när jag väl handlar vill jag köpa hållbart. Helst hållbart både materialmässigt med t.ex. återvunna textilier, men också i fråga om produktion. Jag ÄLSKAR kappan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *