My style

Min stil v. 51

Veckans inspirationskällor och nya köp

Ett brutet köpstopp. Jag skulle ju inte köpa några produkter eller kläder i december.. Det gick ju sådär! Long story short: en kollega till mig har en mörkblå, stickad tröja som jag suktat efter sedan första gången jag såg den. Såklart har jag drömt om den i svart – men det trodde jag inte fanns. När tröjan – i svart! dök upp  till halva priset på en webshop där jag också hade ett presentkort tog det 0,001 sekunder för mig att klicka “add to cart”. Ett brutet köpstopp och en tröja senare känner jag mig ändå nöjd med mitt 1800 kr-nedsatt-till-300kr-köp. Namnet? Hope Moon Sweater.

RMS Beauty. Om du letar efter en naturlig highlighter – både naturlig som i en naturlig, skir finish och “naturlig” som i att produkterna bara innehåller ekologiska ingredienser och oljor av olika slag, förpackade i antingen glas eller metall som kan återvinnas – rekommenderar jag RMS Beauty. Jag har testat deras highlighterpalett och gillar den verkligen.

Du hittar min favorit från RMS här!

Sania D’mina. Visst är det roligt med nya märken? Bloggaren och stylisten Sania Claus Demina har startat eget skomärke. Jag är väldigt sugen på ett par av hennes klassiska svarta mockapumps!

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *