Beauty

New in Beauty: Augusti

Augusti bjuder på mycket nytt: ny kapselgarderob, ny termin, nytt jobb som gymnasielärare, kanske en ny väska – och en himla massa nya produkter på hyllorna. Nedan går jag igenom de av augustis skönhetslanseringar och -nyheter som intresserar mig mest!

“Många nya varumärken kommer att finnas exklusivt hos NK Beauty. Inom doft återfinns bland andra Santa Maria Novella, Maison Francis Kurkdjian, Vilhelm Parfumerie, Memo Paris, Ex Nihilo och Floraïku. Av befintliga märken som säljs exklusivt på NK finns sedan tidigare populära Byredo Leather, Profumum Roma och Diptyque”

NK maxar sin skönhetsavdelning
Om du älskar lyxig beauty är NK ett självklart shoppingstopp och snart blir det ännu bättre. Nu uppdateras skönhetsavdelningen med ny inredning och spännande märken som HourglassChantecaille samt flera nisch-parfymmärken som Creed och Le Labo. Dessutom kommer Dior öppna en egen liten doft-avdelning här med utvalda parfymer och doftljus – Maison Dior. Ni minns min parisresa? Jag köpte faktiskt ett doftljus just från denna lilla dior-doft-butik, men i dess parisiska motsvarighet på Rue Cambon. Ett svart med doft av bränt trä jag tror kommer bli mysigt i höst. Vill jag fylla på förrådet finns alltså samma ljus i Stockholm.

Glitter överallt! (Åtminstone på ögonen)
Om du gillar glittereyeliners och -skuggor och är på jakt efter en ny favorit har du mycket fint att välja mellan! MAC har precis lanserat Dazzleshadow Liquid, flytande glitterskuggor i tio nyanser. I Hourglass höstkollektion hittar du Scattered Light Glitter Eyeshadow – fantastiska glitterskuggor som jag swatchade på Sephoras höst-pressträff. De är galet pigmenterade med perfekt krämig textur som glider på som en dröm! Lyxigaste (och dyraste..) glitterskuggan är Tom Ford Shadow Extrême.

MAC Dazzleshadow Liquid

Hourglass Scattered Light Glitter Eyeshadow

Smått och gott:
Becca, märket med marknadens enligt mig bästa highlighters (jag svär vid Pearl i krämform), lanserar en ny foundation vid namn Skin Love Weightless Blur Foundation. Även om Fenty Beautys övriga produkter inte riktigt faller mig i smaken, är jag nyfiken på nya Flyliner. Skincity tar in nytt hudvårdsmärke, Hydropeptide, vars signum är användandet av över 60 sorters peptider och Sephoras egna märke utökas med en kroppsserie i härliga färger och -dofter till billig peng – under hundralappen för shower gel, skrubb och lotion. Och såklart. Norvina-paletten från ABH. Hur fin?

Vilka produkter har fångat ditt intresse?

 

6 Comments

  • Kristin

    Hej Karin,
    vad spännande det låter med nya NK-satsningen! Jag är sen på bollen här, men känner mig äntligen redo att göra en Glossier-beställning. Får det dock ej att fungera; när jag går in på hemsidan så får jag inte fram själva produkterna utan bara allmän info om märket. Eftersom jag vet att du beställt från Glossier så tänkte jag fråga om du behövde göra något särskilt för att lägga produkter i din varukorg. Kanske fungerade helt felfritt för dig, men jag tänkte i alla fall fråga. Tack på förhand!
    Vänliga hälsningar, Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *