Beauty

New in Beauty: Juli

Ny månad, nya produktlanseringar! Idag går jag igenom beauty-nyheterna som landar på hyllorna i juli, som jag är extra sugen på att testa. Det blir 3D-printade mascaror, glossiga lippies, orgasmpuder (?) och elektiska fotfilar. Allt som i ett hölje av apelsinblomma och liljekonvalj.

Glossier utökar sortimentet av Cloud Paint med två nya nyanser och jag är sugen – de är SÅ användbara! Gotta catch them all.. Annars är deras mascara LashSlick den senaste lanseringen. LHCosmetics lanserar fem glossiga läppstift – Fantastic! Färgernas namn är inspirerade av ädelstenar och de ska ha en skir, glossig finish och kan liksom märkets övriga sortiment multi-användas som krämrouge. Och kanske det coolaste: Chanel lanserar världens första mascara med 3D-printad borste.

Vad är nytt hos de Sephora-exklusiva märkena? Nars lanserar en Orgasm-kollektion med bland annat löspudret Illuminating Loose PowderBenefit släpper ny foundation i söt förpackning: Hello Happy Soft Blur Foundation som ska ge lätt, blurrande täckningGlamglow, som gör (mer eller mindre bra) ansiktsmasker, börjar med makeup. Första produkten blir GlowPowder, en highlighterpalett i tre nyanser.

Juli betyder bar hud och öppna skor. En fet, mjukgörande kräm och elektrisk fotfil gör susen.

HudvårdsnyheterDermalogica hakar på vitamin C-trenden och lanserar serumet Biolumin C-serum packat med antioxidanter för att bekämpa fria radikaler och pigmentering. Philips släpper en elektrisk fotfil som slår Scholls dito med hästlängder – det runda, platta munstycket är så mycket enklare att arbeta med.

Doftnyheter. En av sommarens bästa doftlanseringar är Van Cleef & Arpels Neroli Amara. Just neroli, apelsinblomma, är en doftnot jag alltid verkar falla för på sommaren (det och fikon!). För den som gärna inte släpar onödigt många produkter på resan – parfymflaskor väger ju en del – finns nu några av Jo Malones dofter som kropps- och håroljor. Perfekt att smörja kroppen med (och grunda med innan du applicerar parfym då fett binder doft). Från samma märke släpps också doftljuset White Lilac & Rhubarb som doftar precis som en sommaräng. Dessutom går 75% av intäkterna till välgörenhet för att bekämpa psykisk ohälsa. Heja!

Bildkälla: @hedvigvonmentzer

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *