Beauty,  Minimalism

Utmaning: #nolippiesleftbehind

Hur många läppstift, -glans, vårdande lipbalm och lippies har du i din samling? Jag har inte supermånga, men absolut tillräckligt! Säkert 10 beigerosa olika stift och lika många röda nyanser. Gloss, olika lipbalms, skrubbar. Samtidigt använder jag högst en eller två, jag “fastnar” i en färg och bär det tills jag tröttnar, och byter.

Inga nya köp. Jag vill börja använda min samling, variera mig mer och använda UPP de läppstift och -gloss jag redan har, innan jag köper nytt. Det vore synd om de ruttnar – ett chanelstift för 400 kr som ligger orörd, möglandes i en låda, det om något är pengar kastade i sjön! Det är dags för en utmaning – #nolippiesleftbehind.

#nolippiesleftbehind funkar såhär
1. Välj 10 läpprodukter
2. Skriv ner deras namn
3. Använd en slumpgenerator för att slumpa en siffra 1-10. Siffran visar hur många gånger du ska använda stiftet.
4. Slumpa igen, och se vilken färg du ska bära just idag!
5. Kryssa den ruta för lippien du använt.

Hakar du på utmaningen? Jag ska testa! Det verkar som ett roligt sätt att använda upp stift som annars bara ligger. Dessutom inser du snabbt vilka färger du älskar och inte – så undviker du framtida felköp. Du varierar dig (och så kan det vara skönt att slippa välja). Ovan ser du mina tio stift och jag håller er uppdaterade på Insta Stories. Sök på #nolippiesleftbehind och kolla min Story och låt dig inspireras!

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *