New in

Nya tillskott till garderoben

Hejdå oanvända plagg! Min dröm är ju att skapa den perfekta garderoben och i den finns inte utrymme för plagg som är i fel storlek, inte används längre eller bara inte känns rätt. Som den här & Other Stories-jackan, till exempel. Den senaste veckan har jag haft en bloppis tillsammans med Lina Paciello, About that look-Ninni och Tove Castor och också startat ett instagramkonto där jag kommer lägga upp plagg och accessoarer som behöver ett nytt hem: @stilbloggenvintage!

Nya tillskott. Med det sagt har det blivit några tillskott i garderoben. Låt oss kika!


Mina mest använda: kjol från Tibi, bodyn Wolford Chicago och nya toppen, Wolford Aurora.

Köp 01. Wolford Aurora Top. Världens bästa bastopp som också är hållbart producerad – tyget är modal, ett komposterbart cellulosamaterial som kan återvinnas till biogas och kompost. Redan i slutet av april förutspådde jag att den skulle bli en ny favorit, och jag hade rätt! Jag köpte en till, och har nu två Aurora-toppar jag varvar mellan. De är perfekt svarta, mjuka, sköna att bära med en smickrande halsringning som går högt upp mot halsen. Du hittar dem här!

Elleme Raisin Bag

Köp 02. Elleme Raisin Bag. En liten, söt, rund väska från det franska märket Elleme som fått följa med mig vart jag än gått de senaste veckorna. En perfekt ”mellan”-väska! Bär jag med mig datorn har jag min större Volterra från ATP Atelier, till fest min lilla Alma från Louis Vuitton. Övriga tillfällen – Raisin!

Sunday Dress tillsammans med Elleme Raisin Bag

Köp 03. Heijne Sunday Dress. Jag fick möjligheten att sy upp en klänning hos Studio Heijne, som jag samarbetade med i våras. Valet föll på Sunday Dress, en rak klänning i det mest lyxiga material som sedan anpassades efter mina mått och preferenser. Jag älskar detaljerna: den breda manschetten, de klädda knapparna och slitsen i sidorna. Jag bär den både som den är, och med favoritkjolen över – så förvandlas klänningen till en blus. Du hittar den här.

Köp 04.  Totême Peone Blouse. Den första av två nya köp från Totême – den första en vid, flowig, svart blus jag spanat på länge som jag nu hittade på rea till (nästintill) halva priset. Som min klänning Alassio, men i blusformat. Tyvärr inte längre på rea, men finns att köpa här.

Köp 05. Totême Anzi Blouse. Och den andra: en magisk skjorta/blus i det mest vackra material som jag just beställde. Längtar längtar längtar tills jag får bära denna skönhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *