Beauty

Ny höstdoft: Chloé Signature

Inlägget är skrivet i samarbete med Parfym.se. Läs mer i min policy.

Byter du doft till hösten? Jag har en tydlig sommardoft jag älskar tillsammans med sol, sand och salt, som jag alltid tröttnar på framåt september. Hösten är de varmare dofternas årstid: jag börjar bränna tyngre ljus med kanel och vanilj och ser du mig på stan en kylig oktoberdag har jag nio gånger av tio matchat favoritkjolen med en stickad tröja och en mjuk, pudrig doft.

Att använda dofter som accessoar är ett enkelt och mer hållbart sätt att uppdatera din garderob så när Parfym.se frågade om jag ville visa upp en favorit från deras webshop föll valet direkt på en ny höstdoft signerad Chloé!

Chloé Signature är en klassiker med noter av pion, fresia, liljekonvalj, ros och amber. Jag har svårt för allt för söta, blommiga dofter men här har man lyckats balansera upp rosorna med det där pudriga jag gillar. Den har också en tvålighet (på rätt sätt – tänk mormors fina tvål med ros) utan att bli för artificiell och “fräsch”. Bara krispigt elegant. Pion och fresia är kanske inga klassiska “höstnoter”, men de blir en fin kontrast till höstens stickade tröjor, läder och kashmir!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *