Beauty

Ny hudvårdsrutin med Verso

Inlägget är skrivet i samarbete med Hudoteket. Läs mer i min policy.

Det är dags för en ny hudvårdsrutin! 

Hösten är här och det är dags att oompf-a sin hudvårdsrutin och anpassa den till det kallare vädret. In med oljor, näringsrika krämer och härliga masker. Eftersom jag vill ha det bästa för min hud vände jag mig till proffsen.

I det här inlägget samarbetar jag med Hudoteket: tillsammans med dem ska jag testa en ny hudvårdsrutin! För att få precis rätt produkter fick jag börja med att göra Hudotekets hudanalys – ett onlinetest där man svarar på frågor om ens hud och hudvårdsönskemål. Någon dag senare kom ett mail med rekommendationer av produkter som en av Hudotekets hudterapeuter tagit fram. Mycket lyxigt! Jag ville få bort min yttorrhet, få ökad lyster, öka fukthalten i huden och gärna jobba lite förebyggande anti-age. Valet föll på Verso, ett svenskt hudvårdsmärke kända för sitt A-vitaminkomplex, Retinol 8.

I min nya rutin ingår Verso Micellar Water, fuktserumet Hydration Serum, dag- och nattkräm,
ögonkrämen Super Eye Serum, den kända ansiktsoljan Super Facial Oil samt Enzyme Peel.

Verso är ett ganska nytt märke för mig – jag har testat och älskat deras sheetmasks och klämt och känt på deras ansiktsolja ett antal gånger men inte slagit till. Jag har hört många positiva utlåtanden från mina fellow beautybloggar-kollegor över just deras retinol – Verso är kända för sitt Retinol 8, ett A-vitaminkomplex. Retinol är en av få hudvårdsingredienser med ett bevisat hudföryngrande resultat och Retinol 8 ska vara åtta gånger mer effektivt som traditionell retinol samtidigt som det är hälften så irriterande. Spännande, eller hur! Jag är väldigt ivrig att testa.

Om 6 veckor återkommer jag med mitt utlåtande – håll till godo! Då visar jag er mina favoriter ur min nya rutin.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *