New in

Nytt i garderoben: Acne Studios, Prada Infusion d’Iris och mer Glossier

Det finns shopping, och så finns det SHOPPING. Minns ni den svarta trenchcoaten från Acne jag bloggade om här? Som var drömmig men ack så dyr? Well – gissa vem som hittade skönheten på 70% rea! *skrik* Gissa sedan hur många mikrosekunder det tog för mig att klicka “add to cart”.. Modellen heter Amarris och är en lång, svart trenchcoat med alla de klassiska trench-detaljerna men en modern, oversized passform och blåsvarta knappar. Jag fullkomligt älskar ju ytterplagg – det är mitt bästa plagg efter de vida kjolarna – så nu svävar jag på moln.

min nya Acne-trenchcoat, ytterligare en dröm från Céline och ett inspirationskollage inför hösten.

Nyligen postade jag den här bilden på min instagram (ni följer väl mig där?) vilken sammanfattar min shoppingfilosofi. För att jag ska slå till, behöver plagget inte bara vara dundersnyggt utan också passa ihop med min övriga garderob, kunna kläs upp och ned, i ett bra, hållbart material. Acne Studios-trenchen uppfyller alla mina krav och mer.

Shoppingfynd nummer två. En ny doft – Prada Infusion d’Iris. Om jag är restriktiv med mina garderobsköp, är jag desto mer “shoppingslarvig” när det kommer till beauty. Efter att ha gått igenom Karins, Pretty Scientificsavundsvärda parfymsamling, och då upptäckt skönheten hos Pradas Iris-doft, fick den också bli en del av min samling. Det här är en lätt, pudrig doft där irisen står i centrum. Inget knasigt, inget “starkt”, bara mjukt och snällt. Prada lanserade doften 2007, inspirerad av sättet man förr tog fram irisnoten – en process som tog över ett halvår. Jag älskar ju vita blommor som jasmin och iris, att jag inte köpt den förr är en gåta!

Glossier. Jag skojar inte när jag säger att jag lagt fyra beställningar på Glossier.. Och fler lär det bli! Jag vill testa allt – och blogga om det. Mitt senaste köp blev cleansern, några Balm Dot Com och parfymen. Ska bli SÅ kul att testa!

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *