Beauty

Nya, gamla favoriter: Oribe Signature

Inlägget är skrivet i samarbete med Bangerhead. Läs mer i min policy.

Om jag får frågan, vilket är ditt bästa hårvårdsmärke? Då blir svaret Oribe! 

En late night Bangerhead-beställning resulterade i tre nya Oribe-produkter i badrumshyllan! Samtliga har jag testat förut, så det är mest en påfyllning och back-up när de första tar slut. Sedan några månader tillbaka använder jag Oribes Signature-serie – här snackar vi lyx på hög nivå.

Oribe Signature. “Every morning should start with a little indulgence”, kan man läsa på deras hemsida och på schampo- och balsamförpackningen står tre ord: lather, indulge, rinse. För Oribe är glamour allt och det här är definitivt en lyxig serie: flaskorna är det sexigaste jag sett och doften, mmm! Du kan till och med köpa doften som regelrätt parfym. I ingredienslistan hittar vi allt från lychee- och edelweissextrakt till kokos, keratin och ambra. Och smakar det så kostar det – varför faller jag alltid för det dyraste?!

Lather, Indulge, Rinse.

Signature Moisture Masque, Signature Shampo, Signature Conditioner

Jag har använt Oribes produkter i två år nu. Plånboken gråter.. Håret jublar! Om vi backar bakåt och tittar i blogg-arkivet kan vi se hur jag raveat över Oribes produkter fler än en gång: i juli skrev jag att jag aldrig lämnar hemmet utan en mist av Gold Lust Dry Shampoo. Jag älskar torrschampo – det spelar ingen roll om håret är nytvättat eller jag är inne på dag tre – jag sprayar alltid något med torrschampoeffekt i håret och “fluffar till”. Det ger mig som har tunt, mjukt hår rätt sorts textur och tar bort den oljighet jag annars alltid får framme vid luggen. Ni med tunnare hår vet vad jag menar – lite glansig panna och luggen tappar all volym! Då är torrschampo bäst.

Älskling nummer två heter Dry Texturizing Spray. Den är inte ett regelrätt torrschampo, utan ett texturspray med en “torrschampoeffekt”. Perfekt att spraya lite i längderna av håret när jag lockat det, för att lockarna ska hålla längre, eller innan jag sätter upp håret för mer stadga. Mer än så behövs inte!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *