Wishful Thinking

På sommarens önskelista

Det finns inte mycket kvar att önska på landet: jag sitter i en hammock, på min barndomskompis altan. Vi dricker kaffe i morgonsolen, svalkar oss med hemmagjord saft av vinbären vi plockat, grillar, går i badrockarna genom skogen ner till stranden och tar sena kvällsdopp, gör yoga på altanen, tittar på skräckfilm på kvällarna.. Tillvaron är underbar. Semester!

Hade jag drömt mig bort, har jag några saker jag gärna hade uppdaterat garderoben med när jag kommer tillbaka till civilisationen igen. Om jag tänker framåt, till hösten, kan jag skriva upp ännu några saker! Sommar i all ära men klädmässigt? Inget slår höstmode!

Sidenörngott från Slip Silk

Sidenörngott. Jag har haft stor nytta av min svarta ögonmask i silke från Slip nu när solen går upp tidigt. Nu är jag sugen på ett sidenörngott från samma märke. Så svalt och skönt på sommaren, och bättre för huden (och håret) enligt många. Och lyxigt.

Shiseido Eyelash Curler. Den högst rankade ögonfransböjaren har stått på min önskelista länge, men jag har inte känt behovet av att klicka hem en förrän nu, när min snart tioåriga fransböjare gått sönder. Du hittar den på Kicks.

Totême Cambridge Knit. En av Totêmes höstnyheter är en enkel, svart stickad tröja med polokrage. Det är långt till kalla höstkvällar, men man kan ju drömma sig bort? Jag vill bära den med svarta, smala byxor och loafers. Du hittar den här.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *