Home

Diptyque & Petite Charlie

Inlägget är skrivet i samarbete med Petite Charlie. Läs mer i min policy. 

Det är inte bara balkongen som fått en uppdatering den senaste veckan! I ett samarbete med Petite Charlie har två nya detaljer fått flytta hem till mig. Båda är såklart svartvita. Jag har dille på svartvitt inte bara i outfitväg – även inredningsmässigt drömmer jag om vita väggar (check!), svarta möbler (svart antikt skrivbord, check!) och monokroma, stilfulla detaljer.

Petite Charlie är webshoppen där du hittar roliga prints, doftljus, kuddar och brickor. Alla med fina, svartvita prints.

Mitt första köp är en snygg kaffetermos med ett budskap som sammanfattar känslan jag brukar ha en tidig morgon: “wake up, drink coffee and punch today in the face”. Här häller jag i nespressokaffe (gärna tre kapslar..) som jag dricker på väg till jobbet. Yum!

En daglig utekaffe á 40kr blir drygt 14.000 kr på ett år. Yikes! Det är en rolig semester (eller en väska..). Att ta med kaffetermos till jobbet är inte bara praktiskt, det är ekonomiskt också. På hemsidan (klick!) hittar du flera roliga kaffekoppar som alla går att diska. Och när du tröttnat på motivet kan du enkelt byta.

Köp nummer två är en poster jag ramat in i en svart glasram. Den föreställer såklart mina absoluta favoritljus från Diptyque! Jag är tokig i doftljus och hälsar du på kommer du alltid kunna se ett eller två tända ljus hos mig. Du hittar postern här (klick!).

Inlägget är skrivet i samarbete med Petite Charlie. Läs mer i min policy. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *