PR & Policy

 

Pressprover. Jag tar emot arbetsprover för test vilka utvärderas och recenseras i bloggen. Stilbloggen drivs efter pressetiska regler vilket betyder att samtliga produktprover tas emot förutsättningslöst: det finns ingen garanti för att jag kommer skriva om produkterna. Omdömen och åsikter kring produkterna är helt mina egna och påverkas ej av tredje part.

 

Samarbeten och sponsrade inlägg. Om jag fått ersättning mot att skriva om en produkt är inlägget alltid annonsmärkt. Längst upp på inlägget syns då “Inlägget är skrivet i samarbete med x”.

 

Annonslänkar. Jag använder mig av annonslänkar, affliliatelänkar, i bloggen. Det betyder att jag får en procentuell ersättning när en läsare gått in och köpt plagget via min länk. När annonslänkar används i ett inlägg är detta alltid utskrivet. Längst upp på inlägget syns då “Inlägget innehåller annonslänkar”.

 

Copyright. Bilder och texter på Stilbloggen.me är mina om inget annat anges och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du använda mina texter eller bilder, maila stilbloggen@outlook.com

 

Vill du samarbeta med mig eller vill skicka produkter för test? Maila stilbloggen@outlook.com.