Beauty

En sneakpeek på höstens nyheter

Inlägget innehåller annonslänkar

Pressveckan är över! Två gånger om året håller PR-kontoren öppet hus för press, bloggare och influencers för att kunna komma och kika på nästa säsongs nyheter. Jag hann med några träffar och fick kika på härliga beautynyheter och modekollektioner som snart når butikerna – antingen i sommar eller tidig höst. Idag visar jag ett bildregn från veckan som gått.

Först ut var Presskontakterna som visade flera spännande mode- och accessoarkollektioner.  Titta så fint de inrett! Man hade ju gärna haft en rosa puff..

I höst ser vi mycket vitt, svart, skjortor (yay!) samt t-shirts med roliga prints och slogans.

Olaplex, som vunnit priser för en hårvårdsserie som reparerar skadat hår och “för ihop” trasiga hårbindningar efter värmestyling och slitsamma blekningar, lanserar nu seriens fjärde och femte produkter! Ett schampo och ett balsam som båda innehåller en liten del av de reparerande ingredienserna. För bästa effekt, använd tillsammans med Olaplex no.3 Hair Perfector.

 

Flera koreanska hudvårdsmärken har nått den svenska marknaden, däribland Klairs som lanserar en fluffig fuktmask och ett C-vitaminserum som jag genast ska testa.

Oribe kommer med flera roliga nyheter jag bloggat med om här.

Titta vilken underbar vägg, full av skönhetsprodukter!

Hann också springa förbi COS showroom som visade höstens kollektion. Vi ser mycket skogsgrönt och lavendel. En intressant höst, helt klart!

Vidare till Polhem PR där Edblad visade underbara smycken. Mina favoriter blev örhängena i form av små månar.

Pärlor fortsätter vara en het smyckestrend.

Även hos Line of Oslo syntes lavendelnyanser.

Snacka om ståtligt showroom! Spalt PR huserar i en riktig drömvåning.

Här hittade jag ett doftljusmärke jag aldrig sett förut – Damselfly. Jag ÄLSKAR dem, tror ni inte de skulle passa perfekt hemma hos mig?

Det var allt för denna pressvecka. Med mig hem har jag massor av skönhetsnyheter som såklart ska testas. Ska bara skriva in dem i min bullet journal, så sätter vi igång! Vilken nyhet är du mest sugen på?

3 Comments

  • Ellie

    Åh så kul att få se alla dessa godbitar! Bra rapporterat! Jag undrar hur man blir ”inbjuden” till presskontoren? Jag bor ju i Göteborg och antar att de också borde ha en pressvecka? Är ju etablerad bloggare, Instagrammare sen många år och nu även youtube inom mode så hade ju varit en perfekt grej för mina läsare/följare, vet att de skulle tycka det var roligt. Är det så att man själv kan ta kontakt eller är det bara de som har 100.000-tals läsare som blir inbjudna? Hoppas det är okej att jag frågar. Tack och Kramar!

    • Karin Lind

      Jag tror pressveckan bara är i Stockholm, men det finns nog något kontor där också! 🙂 Man kan antingen bli inbjuden, eller så kan man absolut bjuda in sig själv. Hör av dig till dem och fråga! Några PR-kontor som jag känner till är Vass PR, Presskontakterna, Spalt, Polhem PR, Patriksson Communication. 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *