New in

Repetto Junon & Totême Zonza

kjol / ballerinaskor / väska / blus

Low Buy Challenge. Jag lyckades hålla mig från att shoppa varenda vårkollektion i februari (gah! så mycket fint!) och hade en helt shoppingfri månad fram till den 23e – min födelsedag – när jag och min mamma hade en “staycation” i Stockholm. Då bröts köpstoppsambitionerna med två köp, från Repetto och Totême. Jag vet. Totême igen! Men jag har längtat länge.

Totême Zonza

I januari köpte jag ju den fluffiga blusen Kellman från Rodebjer, med mycket volym och vacker krage. Nu slog jag till på en liknande som lär bli lika välanvänd, Zonza från Totême. Men! Jag älskar ärmarna men tycker den är alldeles för tight runt midjan. Jag gillar mina skjortor oversizeade! Lösa, fluffiga, med volym för rätt silhuett. Lösningen: jag ska sy till den lite, kanske sätta in ett sprund där bak. Förhoppningsvis räcker mina sykunskaper, annars blir det en sväng till skräddaren.

Det blev också ett skoköp! Inte mitt första ballerinaskoköp, men mitt första par från Repetto. Jag älskar platta skor och just ballerinaskon är den modell jag bär oftast vår-sommar-höst. Jag har flera i samlingen, som de klassiska från Chanel. Jag älskar mina chanelballerinas men vill gärna spara lite på dem. Det är bra att varva skor.

Shoppa mina nya köp:
Rodebjer Kellman Blouse i vitt här, i transparent svart här
Totême Zonza Shirt här
Repetto Ballet Flats i svart här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *