Karin

Spabesök, skönhetsmässa och mjuk merino

N. C. P. Concept gör magiska dofter.

Årets tredje vecka har bjudit på tre gånger “unn”. Jag älskar ju att unna mig, så januari har hittills varit en väldigt härlig månad! Veckan inleddes med skönhetsföreläsningar och mässa med Daisy Beauty – Daisy Beauty Expo. Tekniskt sett förra veckan, i fredags och lördags, men ändå! Jag lärde mig mer om hyaluronsyra och hur man kan laga en “trasig”, stressad hud, pratade med hudterapeuter och fick kika på 2020-nyheter från bland annat Pixi, Elemis, N.C.P. Concept, BareMinerals och Huxley.

Varje vecka måste innehålla minst en tantfika.

Måndagen bjöd på lång tantfika. Alltså tedrickande i klirrande porslin och mormorsbakverk på Vetekatten. Som mjölnargård och toscakaka. Mums! Tantfika är en obligatorisk efter-jobbet-aktivitet som måste ske minst en gång per vecka för att jag ska fungera normalt.


Arket / Arket / Acne Studios

Mellan Vetekatten och tunnelbanan ligger Arket, som fick ett besök. Jag skulle egentligen inte, men rean såg så lockande ut och se där, jag hittade drömbyxorna i merinoull till halva priset! Mitt fikasällskap köpte likadana och på Instagram har jag fått tre “jag köpte dem också”-meddelanden. Ett bra köp sprider sig! Byxorna är vida, mysiga och mjuka, tillverkade helt i merinoull. Med rätt slags skor kommer jag undan att bära dem till jobbet, men de är egentligen lyxiga pyjamasbyxor. Imorse skulle jag just ta på mig mina hårda, högmidjade jeans när jag råkade snegla på de sköna merinobyxorna som hängde på min kläder-jag-använt-en-gång-fåtölj. Gissa vilka byxor jag valde..

På tal om unn. I julas gick jag på 2019 års sjätte spabesök och fick en uppenbarelse – jag ska banne mig fortsätta med spabesöken lika intensivt 2020! Man ska unna sig! Jag beställde därför en timmes massage lagom till att jobbet skulle börja igen. I torsdags var det dags – massage och tillhörande spabesök stod på schemat. Jag valde bort mitt vanliga Centralbadet för Sturebadet vid Kvarnholmen och njöt av hamam och en timmes knådande. Mycket, mycket unnigt!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *