Karin

Spread some love! Mina mest lästa bloggar

Hur många bloggar följer du? Eller är du mer en instagrammare? Jag följer runt 20 bloggar dagligen, prenumererar på desto fler kanaler på Youtube och hänger på Instagram mycket mer än vad som kan anses sunt.. Det tar upp en stor del av min vakna tid och jag älskar det! Det ger mig massor av inspiration både till min stil, garderob och till bloggen och är ett roligt sätt att hålla kontakt med vänner (då majoriteten av mina vänner bloggar eller instagrammar). Sen är sociala medier förstås väldigt underhållande! Idag sprider jag lite kärlek och visar er några av mina mina favoritbloggar och instagramkonton! Tipsa gärna om era favoriter nedan.

Mer beauty till folket! Beautybloggarscenen i Sverige kryllar av härliga tjejer som inte bara är experter på skönhet, det är ett gäng underbara, smarta människor som alla har hjärtat på rätt plats! Skönhet i sig är kul och kreativt men också ett ämne att nörda ner sig i. Nedan listar jag de skönhetsbloggar jag besökt mest den senaste tiden:

Pretty Scientific. Är du hudvårdsnörd? För hudvårdskemi, ingrediens-smackdowns och en stor dos myth-busting, läs Karins blogg som förklarar svår kemi på ett enkelt, roligt sätt. Hon har till exempel skrivit ett grymt inlägg om solskydd som gör dig till SPF-expert.

Lab Muffin har precis som Karins blogg fokus på skönhet ur ett kemi-perspektiv där ingrediensanalyser mixas med handfasta tips.

Historisk skönhet är kontot perfekt för oss historienördar som gillar beauty. Linda är även expert på perfekt, glossig hy och sminkningar ton-i-ton.

Saffron Sugar skriver om skönhet ur ett feministiskt, kritiskt perspektiv och håller dig á jour med det senaste i beautyvärlden. Missa INTE hennes insta stories!

Stil och shoppinginspiration. Kanske hittar du dina nästa köp på någon av mina favoritkonton nedan?

Tove Castor. Med många års erfarenhet av modebranschen (och en avundsvärd garderob) utgör hon ena halvan av Visualisterna.

Stina Ikkalabloggar och instagrammar på Agtigtagtigt och har en grym, svartvit stil som alltid inspirerar mig.

Linn Eklund är en av Sveriges senaste stjärnskott på modehimlen med ett öga för roliga, kreativa outfits.

Gordonandersson.com – för vad vore en shout out utan en särskild hyllning till min pojkväns blogg?! Här samsas stil med dryckestips och livets goda.

Inredningsinspo.Mitt senaste intresse, efter mode och skönhet, är inredning! Jag älskar att scrolla runt bland bilder på vackra hem och möbler. Gärna på någon av bloggarna nedan:

Trendenser är veteranen bland Sveriges inredningsbloggar. Den läser jag framförallt för att kika igenom inredningsnyheter.

34 kvadrat uppdaterar ofta och blandar budget med lyx och hemnetgodis.

Golestanehvarvar svartvit, minimalistisk inredning och snapshots från hennes vackra lägenhet med lika stilfulla outfitbilder.

Dela gärna med dig av dina favoriter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *