My style

Summer ’19 Capsule Wardrobe

Tibi Silk Faille Skirt / Totême Alassio / Wolford Fatal Drape Dress / Totême Gervasi Blouse
Wolford Aurora Top / Totême Anzi Blouse / Ganni Ipanema Bikini / Totême Capri Shirt / Henry Kole Amelie

Sommar! Äntligen lite värme, även om just värmen verkar försvunnit den här veckan? Vilket betyder bara ben, luftiga kaftaner, kanske en solbränna (eller om jag har tur, en lite mörkare nyans av beige). Idag visar jag sommarens kapselgarderob.

Sommarens basplagg. Jisses vad många Totême-plagg som hänger i min garderob nu? Men jag älskar dem! Särskilt den tunna blusen Anzi tillsammans med min gamla trogna Tibi-kjol. Anzi-blusen är inte bara vacker, den är tunn, sval och skrynklar inte. Win-win! En svart blus eller vit skjorta kanske låter varmt på sommaren? Men de har funkat perfekt dessa halvsoliga dagar. En varmare dag matchar jag istället kjolen med min tunna, ärmlösa Wolford-topp Aurora.

Sommarens accessoarer. Min större jobbväska, Volterra från ATP Atelier, ligger i sin dustbag längst in i garderoben och får vänta till hösten. Istället bär jag min nätväska, eller min lilla LV Alma. Eller favoriten, Raisin från Elleme. På fötterna varvar jag sandaler med ballerinas och mina Amelie-pumps från Henry Kole. Och så klart scarfs! De är perfekta att knyta om håret en varm sommardag. Vem mer bränner alltid hårbotten?!

Min bästa sommaroutfit. Den bästa sommaroutfiten är den som lyckas balansera precis mellan avklätt och påklätt. Den vida, svarta kjolen som går under knät ihop med en vit, krispig skjorta, med en bikini under som låter mig gå direkt från stan till stranden. Ett dopp mitt i stan, efter dejt-middagen med Gordon? Inga problem mitt i Stockholm! Här finns badstränder på promenadavstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *