Beauty

The Beauty Edit: December

Det är dags att skönhetssammanfatta december!

Ett nytt hårprojekt. 2019 var året jag slutade färga och började sparade ut min egna hårfärg. Nu slutar min egna färg vid ögonbrynen och resten av håret är tonat ton-i-ton för att slippa den värsta utväxtlooken. Jag längtar tills hela mitt hår är obehandlat! 2020 fortsätter resan och jag tänkte också försöka mig på att spara håret långt. Eller längre. Kanske fuskar jag med mer hairtalkextensions.. Givetvis fortsätter jag med min hairtalkförtjockning 2020!

Glossier ‘The Skincare Edit

Skönhetsnytt. Det har väl inte undgått någon att Glossier lanserat en hudvårds-smink-hybrid, Futuredew, som verkar ge det mest glossiga, härliga glowet. Jag beställde en åt mig själv i julklapp! Är du nyfiken på märket, finns flera riktigt bra produkter i sortimentet. Några av favoriterna är rengöringen Milky Jelly Cleanser, alltiallo-smörjet Balm Dot Com och krämrougen Cloud Paint. Testa annars deras nya hudvårdskit, The Skincare Edit, där du får lite av varje.

Empties. Jag gjorde slut på en hel del produkter i december, från bland annat Verso, Elixir och Jo Malone. Jag tänker köpa en back-up på både Elixir-mjukgöraren (är inne på min andra småflaska, nu slår jag nog till på den stora!) och doften från Jo Malone med det fina namnet Poppy and Barley.

Jag gjorde också slut på två av mina absolut mest använda läpprodukter! LH Cosmetics Fantasticks i färgen Extra och Pat McGrath Lip Fetish Lip Balm är båda mjukgörande, enkla, svagt tonade läppstift i lyxig förpackning som ger glans och fukt. Nu vänder jag blicken mot Chanels vårkollektion och det glossiga balmet Camelia Rouge Allure i färgen Camelia Blanc. Har också span på NARS kollektion med glossiga stift under namnet Afterglow.

Underbara Lip Fetish från Pat McGrath tog slut.

Blir nästa lippie någon av NARS Afterglow-balms?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *