My style

The summer edit: vida kjolar, strå och lin

THE SUMMER EDIT

Sommarens bästa plagg. Sedan skolavslutningen i början av juni, då semestern började, har jag levt i lösa skjortor, flowiga klänningar, vida kjolar, sandaler och svarta baddräkter och bikinis. Suttit på balkongen och njutit, legat på gräsmattan utanför med en podd eller badat. Första doppet för i år gjordes i Brunnsviken. Härligt! Mina mest använda plagg har varit den lösa klänningen Alassio från Totême, kjolen från Tibi och linneskjortan från Arket. Du kan läsa mer om dem här.

Sommarens bästa material. Apropå linneskjortor. Lin! Vilket härligt material. Så svalt och skönt i värmen. Mitt enda plagg i lin – hittills, ska sägas – är den beiga linneskjortan från Arket. Den har funkat perfekt som ett slags ytterplagg över klänningar, skyddat mot sol och mot mygg uppe i Norrland där jag spenderat de senaste två veckorna. Faktiskt är skjortan så välanvänd att jag är sugen på exakt samma skjorta i svart och vitt. Så snyggt, så skönt. Jag har samlat mina linnefavoriter nedan.

En beige favorit från A Part of the Art

En ny färgskala. Mer och mer beiget har lyckats smyga sig in både i garderoben och hemma. Jag gillar färgen av strå och rotting, såklart ofärgat linnetyg och brun makeup ton-i-ton. Beiget, svart och vitt gör sig mycket bra ihop. Jag tänker addera någon form av beige dressad blus till höstgarderoben. Den ovan från svenska A Part of the Art står högt på listan!

Bästa bikinin. Jag gillar en enkel, svart bikini eller baddräkt. Favoriten kommer nog alltid vara en bikiniunderdel med hög midja och en klassisk trekantsöverdel. Jag brukar dra ut snöret som går om kroppen så att jag kan knyta den framtill istället. Jag köpte nyss denna på rean från COS.

Min favoritfuskbränna kommer från Tan Luxe.

Hudvårdsfavoriter i värmen. Ingen semester utan en rejäl hudvårdsrutin! Jag älskar att riktigt njuta av hudvård när jag har tid och har en lång procedur av kroppsskrubbande och smörjande. Eller att gå på spa – min resa till Norrland bjöd både på bastubad och spabesök. Som balsam för själen. Om jag varit i solen brukar jag lägga en svalkande mask och är noga med att återfukta ordentligt, och såklart – skydda med solskydd. Dåligt väder? Då fuskar jag med brun-utan-sol från Tan Luxe.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *