Fashion

Nytt i mitt smyckesskrin

Inlägget är skrivet i samarbete med By Jolima. Läs mer i min policy.

Jag stötte först på By Jolima på Instagram, där jag fick syn på en underbar randig skjorta med ögonfrans-print på (klick!). Har ni varit med om det, att ni ser en bild och det känns som att ni får en uppenbarelse? En slags änglakör i bakgrunden? Denna skjorta gav mig galna cravings och massor med inspiration. SOM jag handlöst föll för detta underbara plagg!

En stor förändring väntade. Kunde jag, som bara klädde mig i svart, köpa en skjorta? Jag insta-scrollade vidare men kunde inte få bort bilden av den och gav mig till slut. Så började skjort-shoppingen och idag är jag fast! Dessutom fick det där ögonfrans-printet pryda min arm när jag för några veckor sedan skaffade min tredje tatuering.

By Jolima gör inte bara skjortor, även vackra smycken – här finns flera olika typer av smyckesstilar, från sobert och stilrent till färgsprakande ädelstensörhängen. Allt till rimliga priser. Idag visar jag mina favoriter!

Presenttips. Min fina vän Lisa som var på besök från Göteborg agerade modell för två armband. Dels det stela Zoe-armbandet med sitt grafiska print (klick!) samt berlocken i silver med inskriptionen Miles apart but close at heart (klick!). Båda passade henne perfekt.

Färgklick. Efter en solig dag med Lisa på balkongen, svidade vi båda om för en kväll på stan.  Jag adderade de rosa örhängena Vivianne (klick!) till en svart klänning. Just knalligt ceriserosa är “min” färg som jag gärna målar läppar och naglar med.

Monokromt. Om jag istället känner för en svartvit outfit, väljer jag de långa silvriga örhängena Marit (klick!). Visst är de fina?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *