New in

Två köp, helt rätt i tiden

Hur har dina köpmönster ändrats, nu i situationen vi är i? Om de ens ändrats? Jag tycker mig se mycket fler reor, jag fullkomligt bombarderas med nyhetsbrev om “mid season sales”. Men också mer support till små, lokala märken. Jag är väldigt nyfiken på hur coronakrisen kommer att ändra våra köpvanor och shoppingmönster.. Själv? Jag shoppar på som vanligt. Slow, hållbart och garderobsklassiker är mina ledord. Idag visar jag er två köp som känns helt rätt i tiden. Linne, loungewear..

Linneskjorta från Arket / kjol från Filippa K / topp från Wolford
ballerinaskor från Repetto / väska från ATP Atelier

Köp no. o1. Oversized linneskjorta i beige (!) från Arket. Mitt första beiga plagg! En oversizead skjorta i linne, med breda manschetter och lång passform. Jag tycker att linne gör sig extra bra i beige, sand och naturfärgat. Jag vill bära den med vida byxor och sandaler. Eller som ovan, med favoritkjolen till jobbet. Eller över en bikini i solen i sommar.

Köp no. o2. Lösa, vida byxor, också i linne, från H&M. Byxor som skulle kunna funka utomhus, eller till jobbet. De funkar definitivt till jobb hemifrån! Med resår, hög midja och vida ben i ett skönt linnematerial. Tyvärr är de slutsålda, men håll utkik på H&Ms hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *