New in

Vår- och sommardrömmar

VÅR- OCH SOMMARDRÖMMAR

Drömmar om varmare dagar. Jag gör det mesta jobbet hemifrån och spenderar dagarna hemma och ute på promenader. Det börjar bli vår ute och även om det är kallt, spenderar jag minst två timmar utomhus varje dag. Jag försöker se det positivt (så positivt man kan i dessa dagar): kanske kommer jag kunna utforska hela Stockholm till fots? Jag drömmer om en vår och sommar utomhus med picknick i solen, bad i skärgården och cykelturer. Jag kan ha shoppat några saker som gör att drömmen blir lite mer verklig..

‘Le Beach Basket’

Little Liffner Le Beach Basket. Som en stråversion av Tulip Tote är ‘Le Beach Basket’ Little Liffners mest somriga väska. Både praktisk och fin: perfekt när man ska cykla och bada och ska packa kaffetermos, handduk och fika. Med en sval, luftig klänning. Eller när man strosar runt på stan – när det blir möjligt igen – med stora solglasögon, sandaler och favoritkjolen. Min första icke-svarta accessoar! Naturligtvis är det ett beiget naturmaterial som står som nummer två efter favoritfärgen svart..

Totême Zonza Shirt

Luftiga blusar från Totême. Jag gjorde flera bra blusköp förra året och i början av 2020 som fungerar lika bra i vår- och sommarvärmen. Som de vita skjortorna Capri och Zonza, den svarta blusen Coripe och vackra Peone. Vi ska inte heller glömma Kellman från Rodebjer. Sköna och luftiga, lika fina över en baddräkt som på kvällen.

Rodebjer Kellman Blouse

Och kanske det härligaste köpet: en begagnad, svart damcykel! Jag har inte cyklat på minst 10 år, och inte ägt en cykel sedan jag var barn, men har fantiserat om det. Det känns så mysigt? Och hälsosamt när friskisgymmet inte är ett alternativ. Nu var det dags att göra verklighet av cykelköpsdrömmen. Jag tog vägen om en affär i Hornstull i tisdags och köpte en begagnad, treväxlad, svart damcykel med korg. Nu är jag redo för värmen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *