Wishful Thinking

Winter Capsule Wishlist och nya köp

Skrev på Instagram härom dagen att det känns som att garderoben är komplett? Jag stod och planerade veckans outfits, strök och steamade skjortor och fixade som jag brukar göra innan en ny vecka börjar (så jag slipper tänka på det en trött vardagsmorgon 06.00) och insåg att jag har allt, och mer, för vad som kan kallas en basgarderob. Så skön insikt! Alla sorters skor, ytterplagg, underdelar och tröjor för årets alla väder. Det finns där nu. Nu är det framförallt accessoarer jag kommer satsa på.

Ny garderob. Innehållet i garderoben är komplett men nu är det dags att ta tag i hur kläderna förvaras! Överst på att köpa-listan står en ny PAX-garderob från Ikea. Behöver du vårstäda garderoben? Här har jag samlat mina bästa tips!

En platt axelremsväska. Om det är något som faktiskt står på önskelistan är det en enkel, platt axelremsväska. Det känns som jag kollat ööööverallt? Jakten fortsätter.

Två nya köp har det blivit hittills i år: ett par sockboots från Henry Kole jag hittade oanvända second hand, på Tradera, och en sammetsscarf från Rockins. Jag skrev ju här att jag ska försöka handla mest secondhand i år, och begränsa mig till tolv köp. Jag skapade en tabell i min Bullet Journal. Nördigt? Absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *