My style

Late Spring Capsule Wardrobe

 

Det var inte länge sedan jag visade min “Spring Capsule Wardrobe” men mycket har hänt på en månad. Vädret är överraskande varmt – läste någonstans att våren är två veckor tidig i år – och det går inte längre att ha stövlar och tjocka tröjor. Jag jobbar ju som lärare, så maj och början av juni kommer spenderas på jobbet innan jag har “sommarlov”. Det betyder två månader av kontorsvänliga kläder! Kanske inte det lättaste när värmen smyger sig på, men jag har samlat på mig några tricks genom åren.

 

Svartklädd varma vårdagar? YAAS. För min del är kjolar inget varmt plagg – de sitter åt i midjan men under kjolen kan luften fläkta fritt (lol) – men jag måste matcha dem med någon form av korta tights för att inte få “lårskav”. Därför bär jag mina älskade kjolar även under varma dagar, men med korta tights under. I överdelsväg är det tunna material som gäller och jag har den senaste tiden fått dille på bodysuits i olika varianter. Älskar att de känns påklädda utan att kännas för “bulkiga” och varma som tröjor ibland kan bli. De kommer du se mig bära 99% av dagarna i vår! För min del är det inget konstigt att bära samma plagg over and over – jag klär mig för min skull, ingen annan, därför upprepar jag mina favoritoutfits flera dagar i rad.

 

Outfits under varma vårdagar skulle kunna se ut såhär:
Svarta skinny jeans + ballerinas + enkelt, svart linne + kavaj jag kan ta av = på jobbet
Kjol + strumpbyxor + ballerinas + långärmad body = på jobbet en lite kallare dag
Kjol + barbent + snyggaste skorna jag äger + långärmad body = på jobbet en varmare dag

Kjol + barbent + finaste skorna + body utan ärm = på festen och dejten
Kjol + barbent + slip-on skor + enkelt, svart linne + solbrillor = på promenaden, fikan och shoppingrundan

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *