New in

Louis Vuitton Alma BB

 

Okej. Så seriös shopping hände igår. Haha! Galet bra shopping dessutom. Följer ni mig på Instagram vet ni att en väska från Louis Vuitton blev min i helgen. Ni som har läst bloggen länge vet att jag gått och drömt om just den här i flera år. Och nu är den min. Världens bästa examen-slash-födelsedagspresent från min kära mor. Materiell lycka när det är som bäst! Måste nypa mig i armen när jag tittar på den.. Tack snälla mami <3

 

The charming Alma BB traces its pedigree to the original Art Deco icon, introduced in 1934. This miniature version easily holds keys, wallet, smartphone and lipstick. With a strap that adjusts the bag to waist or hip height, the Alma BB can be worn across the body for hands-free ease. This contemporary version of the iconic silhouette, crafted of Épi Electric leather, comes in an array of bright, bracing colors.

 

Min nya älskling? En Louis Vuitton Alma BB Épi Electric Noir. Modellen, Alma, finns i flera storlekar, min är i storlek “BB” vilket är den minsta storleken (nu finns Alma Nano också, ännu mindre, också jättesöt). Materialet är “Épi electric” – ett räfflat épiläder som lanserades 1985 som 2008 kom i en “elektrisk”, glansig lackat läder-finish. Den kommer i flera andra färger, både i matt och glansigt läder, och också med det rutiga Damier-mönstret och såklart det klassiska bruna monogramprintet.

 

Varför då just en Alma? Jag älskar formen, de rundade handtagen, att den går att bära både som en liten tote, över axeln och cross-body. Sen förstås den glansiga finishen på just en “Épi Electric” – att det är just den jag craveat behöver inte förklaras nämare, ni vet min faiblesse för glansiga saker! Den kommer matcha precis allt i min garderob. Tänk er en enkel, svart tröja, en vippig midikjol och så denna. Åh! Sen förstås det självklara: jag har längtat efter just denna för att den ser så jäkla lyxig ut! Som en glansig liten godisbit. Lyxigare väska får man leta efter! Visst är den helt fantastisk?!

 

12 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *