Fashion

Review: Rupert Sanderson Ohio flats

 

Skönhetsprodukter är inte det enda man kan recensera, idag kommer en recension på mina nya skor! Jag brukar alltid läsa reviews innan jag splurgear på ett par skor eller lyxaccessoar. Är de värda pengarna, hur är kvaliteten, älskar jag dem (ja!) och all annan nödvändig info som kan tänkas behövas om ni är sugna på ett köp kommer här.

 

Jag köpte dessa på hemsidan The Outnet, brittiska lyxwebshoppen Net a Porters outletsida som säljer utvalda designergodbitar till upp till 70% rabatt. Jag köpte mina för drygt 2400 kr, nypris var lite mer än det dubbla. Servicen på The Outnet är oslagbar – mitt paket levererades hem till min dörr bara två dagar efter jag lade ordern vilket är otroligt snabbt i webshopsammanhang. Dessutom hade de fri frakt dagen när jag klickade hem dem! Skorna var också vackert paketerade i en grön Rupert Sanderson-box inuti en The Outnet-kartong.

 

Det fullständiga namnet på skorna är Ohio patent-trimmed leather flats. De är gjorda i Italien, med en liten klack på ungefär 1,5 cm, har en spetsig tå och är gjorda helt och hållet i läder förutom tån och bakstycket som är i lack. Gillar verkligen materialmixen! Det gör dem lite mer intressanta, och glammiga, tycker jag. Storleksmässigt passar en halv storlek över min vanliga perfekt. Jag är vanligtvis en storlek 40 men valde 40 1/2 i dessa då de har en spetsig tå. Trots att de är helt i läder – vilket brukar betyda att de är hårda i början innan materialet formar sig efter foten – har jag inte fått något skav överhuvudtaget. De sitter som en smäck!

 

Märket Rupert Sanderson är baserat i London och startades 2001. Sju år senare, 2008, vann Rupert Sanderson British Fashion Council Accessory Designer of the Year. “Let Rupert Sanderson take your style to new heights in his fabulous footwear!” skriver The Outnet som jag köpte skorna från och jag är beredd att hålla med, även om jag bär hans platta skor. New heights i flats – oh yes.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *