Fashion

Nio saker jag köper om och om igen

När jag bloggade på Daisy Beauty skrev jag några inlägg som hette “saker jag köper om och om igen”. Jag tänkte samla dem på ett ställe, och re-posta dem här! På bilden ser du nio trogna favoriter som jag köper om och om igen. Min bas som garderoben inte kan vara utan. Och ni verkar gilla dem också! Har fått mail från några av er där ni skriver hur ni också älskar strumpbyxorna, till exempel. Sånt gör mig himla glad! Vilka är då favoriterna?

 

Strumpbyxor från Calvin Klein
Som kjolälskare har det gått åt några par strumpbyxor genom åren. Och jag har testat alla – från snordyra Wolford till budgetvarianter á la Lindex. Jag har höga krav: de ska inte åka ner (strumpbyxor som hänger i grenen, vi har alla varit där) och de ska vara superopaka. Ingen “benfärg” ska lysa igenom. Dessa är matta, heltäckande, har hög midja, är enkla att få på, sköna mot huden och åker aldrig ner. Jag tvättar dem i maskin, 40 grader, utan tvättpåse och de håller ändå. Om och om igen. Jag använder mina säkert tre dagar i veckan i flera månader innan jag behöver byta. Freakin amazeballs-strumpbyxor alltså. ÄLSKAR DEM!

Merinostrumpor från Falke
På vintern kör jag ibland lager på lager med korta strumpor över strumpbyxorna. Då är dessa mina strumpor of choice: merinoullsvarianter från Falke. Väldigt sköna, väldigt mjuka, väldigt bra kvalitet som håller månad ut och månad in trots hundratals tvättmaskinstvättar.

 

“Molly” jeans från GinaTricot
Här är det samma sak som med strumpbyxorna: jag som älskar tighta, svarta jeans med hög midja har testat ALLA som finns. Och dessa är bäst. Den svarta färgen håller länge, de tappar inte passformen snabbt utan håller sig tighta och snygga, finns i min storlek (jag köper storlek XL och då är jag storlek 44) och sitter som en smäck. De är tillräckligt tunna att ge en snygg passform men tjocka nog att inte slitas så snabbt. Och så kostar de bara 399 kr!

 

Svart baströja från Oasis
Svarta baströjor – jag har ju en och annan om vi säger så. Men det här är en favorit som jag köpt fyra-fem stycken av (de håller typ ett år innan jag måste köpa en ny och då använder jag min flera gånger i veckan). Det här är den perfekta baströjan som funkar överallt: på jobbet, hemma som pyjamas, som värmande lager under en stickad tröja en kall vinterdag. Den båtringade halsringningen är väldigt smickrande, den har långa ärmar och lite längre passform och så det bästa av allt: den håller passformen och färgen och blir aldrig sladdrig trots massor av tvättar.

 

Behåar från Heidi Klum Intimates och Chantelle
Det här med att saker ska hålla i tvätten. Det verkar vara ett återkommande tema, hehe. Och så är också fallet här, med dessa behåar. Dessa håller sig lika snygga som när jag köpte dem! Jag gillar särskilt att matcha Oasis-baströjan med en spetsbehå under. Det är inget som syns, men som ger lite extra lyxfaktor till en outfit.

 

Topplack från Dior och Seche Vite
Ni håller säkert med mig. Topplacket från Seche Vite är en kultprodukt som nagelnördar inte bör leva utan. Men jag gillar också gel-topplacket från Dior. Jag lackar med vanligt lack, och toppar med ett lager av Dior-lacket. Resultatet blir perfekt högglansiga naglar man kan spegla sig i! Jag är inne på min fjärde flaska.

 

Perfekta nudelacket, Spin the Bottle från Essie
Jag älskar att testa nya nagellack, men favoritfärgen är ändå en nude, naken nagel som ser sådär perfekt välmanikyrerad ut. Essie “Spin the Bottle” har den perfekta rosa-beiga tonen som passar perfekt till min hudton. Borsten är amazing och formulan härligt krämig. Jag köper den om, och om igen!

11 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *