My style

Fyra jag köper om och om igen

 

För några år sedan började jag göra inlägg med namnet “saker jag köper om och om igen”, det senaste inlägget i samma tema postade jag i januari. Vissa plagg har slutat göras sedan dess: min älskade Oasis-topp och favoritbehån till exempel, buhu! Så det är dags för en uppdatering. Idag tänkte jag prata om fyra trogna favoriter jag verkligen älskar – dessa borde du också spana in! Ni som läst bloggen ett tag känner nog igen eller två av dessa.

 

Axelbandslös behå från Wonderbra
Jag älskar bodys och linnen med tunna axelband i sommar och det värsta jag vet är behåband som syns, det tål jag bara inte! Wonderbras axelbandslösa behå är fantastisk: den ger toppenstöd och håller allt “på plats” utan att skava eller sitta åt för hårt. Toppenkvalitet!

 

Sa någon lårskav? Cykelbyxor från Gina Tricot
Jag har bloggat om det förut: så fort strumpbyxorna åker av dyker skavsåren upp. Jag köper korta bomullsshorts på Gina Tricot och bär dem dagligen under kjol och klänning.

 

Snortighta jeans från Gina Tricot
Modellen “Molly” är de enda jeans jag bär numera: de är svarta med hög midja och sitter sådär snortight som jag gillar. Lång hållbarhet på både färg och passform och på det ett grymt pris. Älskar!

 

Världens bästa strumpbyxor från Calvin Klein
Jag älskar dem, ni älskar dem, alla som testar dem älskar dem! De är helt enkelt världens bästa strumpbyxor som håller genom många tvättar, alltid sitter uppe och aldrig hasar ner.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *