The Style Edit

I min resväska

Inlägget innehåller annonslänkar

Ready, set, pack! Nu är jag i Mallorca för en veckas sol, bad, god mat och långa lata dagar. Det är en sån mysig ö som både har steniga stränder man nästan är ensam om, god mat och skönt häng men samtidigt lite lyx och roliga butiker – en perfekt mix! Idag tänkte jag visa vad jag packar med mig på solsemestern.

 

I resväskan
Plaggen jag packar med mig till Palma är såklart baddräkten – sommarens snyggaste plagg. Min favorit kommer från Seafolly men jag varvar med två nya tillskott i garderoben från H&M och Lindex. Två kjolar får följa med (för stadshäng och mysiga middagar) liksom min långa kaftan från & Other Stories som passar perfekt till och från stranden tillsammans med sandaler, slokhatt och stora brillor.

 

I handbagaget
Förutom telefonen – där jag läser (skvaller)tidningar genom appen Readly – åker såklart en hel drös böcker med. Jag gillar deckare och favoriten är Jussi Adler Olsen och Kepler. Favoritlippien får också hänga med, Clarins Natural Lip Perfector, gärna en i varje färg. De är så mjuka och härliga! Perfekt när läpparna är torra av all sol och jag vill ha massor av fukt och lite färg.

 

I necessären
Solskydd är en nödvändighet, det vet ni! Och efter en lång dag på stranden, när huden är sådär solvarm och kanske lite torr, är jag extra noga med fukt. Ansiktet smörjer jag med Codage Hydration Serum och som extra fuktboost kör jag en gammal favorit: PTR Cucumber Mask. Den på fejset med en drink i handen på balkongen? Vacay Goals! Kroppen smörjs med Comfort Zone Sun Soul Body Aftersun och får sig kanske en dos torrolja också, favoriten är såklart Nuxe Huile Prodigieuse, gärna den med guldskimmer i. I doftväg är det fikon som gäller för mig i sommar, så jag njuter av doften av solmogna, mjölkiga fikon och mandel i By Terry Flagrant Delice. I sminkväg använder jag gärna paletter och den HÄR  från By Terry är underbar!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *