My style

Shopping i Paris och ett brutet löfte?

Five Piece-utmaningen fortsätter! Denna gång pågår utmaningen från juli till september, och går som förra gången ut på att bara köpa fem saker (basplagg och beauty räknas inte) under en tremånadersperiod. Utmaningen är så bra! Den gör att jag tvingas tänka efter innan varje köp, jag får längta lite extra efter plaggen och köper bara de plagg jag 1. verkligen har sjuka cravings på och 2. verkligen behöver. Det finns liksom inget utrymme för felköp med den här utmaningen – väldigt bra både för ekonomin och garderoben. Svårt? Absolut. Håll tummarna att jag kan hålla mitt modelöfte!

 

Ovan ser du vad jag shoppat hittills i juli och vad jag kanske slår till på under följande två månader. Jag är sugen på kjolen från Tibi, pumpsen från Valentino och så behöver jag fylla på strumpbyxelådan inför hösten. Kanske blir det några weekendresor också? Shopping i Paris är faktiskt den bästa shoppingen – it is known.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *