My style

Capsule Wardrobe: Höst ’16

 

Det är dags att visa höstens capsule wardrobe! En “Capsule Wardobe” är en koncentrerad garderob som utgår från ett bestämt antal plagg och accessoarer, ofta 30 stycken, där en hel säsongs outfits ska skapas utifrån endast dessa plagg. I höst består min CW av enkla plagg i fina material som enkelt kan matchas med varandra. Förra höstens mest burna plagg var min kjol från Ted Baker, mina favoritjeans från Gina Tricot och mina tre kashmirtröjor (som jag bar till döds). Samma plagg åker fram även denna höst!

 

Vad behöver jag fylla på garderoben med? En av höstens största trender är volanger, gärna på tröjor där ärmarna får vara vida och stora. Just en tröja med “bell sleeves” står på inköpslistan. Jag köpte nyss tröjan i mitten av kollaget med små volanger, från Oasis. Den är redan en favorit! Jag drömmer också om några plagg ur H&Ms studio-kollektion, en armyjacka med stora fickor till exempel. Jag hoppas att jag hinner köpa dem när de släpps på torsdag!

 

Outfits under hösten kan se ut såhär:

Midikjol + ballerinas + tröja med “bell sleeves” på jobbet en varmare dag
Midikjol + ballerinas + strumpbyxor + enkel överdel på jobbet en kylig dag
Midikjol + stövlar + kashmirtröja på alla höstens fikor (pumpkin spice latte…)
Jeans + stövlar + armyjackan på promenaden bland alla höstlöv <3

 

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *