Outfits

Caroline Svedbom

 Inlägget är skrivet i samarbete med Daystyle.se. Läs mer i min policy.

Härom veckan bloggade jag om mina signatursmycken! Då skrev jag att mina signatursmycken, eller vardagssmyckena som jag aldrig tar av mig, alltid är små, minimalistiska i designen och oftast i silver. Mitt stjärnarmband och den lilla silvriga berlocken runt halsen, till exempel, som jag visat många gånger förut. Men det finns alltid rum för fler smycken att utöka samlingen med!

Idag samarbetar jag med webshoppen Daystyle.se som bland annat säljer smyckesmärket Caroline Svedbom. Caroline som startade sitt märke bara för några år sedan designar smycken med Swarovskikristaller i olika färger, precis i min stil. Designen görs i Sverige, tillverkningen sker i Grekland och allt är handgjort.

Hur smyckar du dig? Jag har en smyckesstil till vardags och en annan om jag ska på middag, dejt eller ut med tjejerna. Minimalistiskt till vardags men på fest är det annorlunda – då går jag gärna all in med smycken och accessoarer! Dels för att jag älskar att klä upp mig, men också då min garderob ju bara består av svarta plagg, ofta i enkla snitt. Och många platta skor. Då behövs smycken som tar plats och som kan “lyfta” outfiten och göra den festredo! Maffiga örhängen är mitt säkra festkort, speciellt med stora stenar och mycket glitter. Det blir sådär vintageglammigt som jag gillar.

Två nya smycken från Caroline Svedbom har fått flytta in i min garderob, båda väldigt vackra och med mycket “bling”: ett par örhängen och ett armband. Örhängena du ser ovan heter Dione Earrings och finns i många olika färgkombinationer, mina har rosa- och champagnefärgade stenar på en silverfärgad bas. Visst är de vackra? Här bär jag dem tillsammans med en enkel, svart klänning, platta skor och min favoritväska. Just maffiga örhängen tillsammans med en “liten svart klänning” är en festkombination som alltid funkar. Fixa håret, på med sminket. Klar!

Ett annat smycke från Caroline Svedbom jag burit varje dag den senaste veckan är armbandet Mini Drop Bracelet. Själva armbandet är i tvinnat silver med en rosafärgad sten på varje sida. Om jag bär örhängena till fest, bär jag gärna armbandet till vardags – jag tror att det skulle passa väldigt fint tillsammans med min silvriga klocka och fler armband bredvid! Även här finns armbandet i olika färger och modeller, men genomgående för märket är just de eleganta Swarovskistenarna.

 Inlägget är skrivet i samarbete med Daystyle.se. Läs mer i min policy.

5 Comments

  • Saffron

    Åh de där örhängena är ju underbara? Jag älskar stora örhängen, mina favoriter är från lilien czech men tyvärr är de jag vill ha alltid slutsålda! Deras smycken är megapråliga. Älskar också allt i butiken Antikt Gammal & Nytt på mäster samuelsgatan?

  • Saffron

    Åh de där örhängena är ju underbara? Jag älskar stora örhängen, mina favoriter är från lilien czech men tyvärr är de jag vill ha alltid slutsålda! Deras smycken är megapråliga. Älskar också allt i butiken Antikt Gammal & Nytt på mäster samuelsgatan?

  • Sofia

    Jättefina! 😀 det är så snyggt med något som piffar upp en annars helsvart outfit 😉 inte för att det är nåt fel med helsvart , livets färg ! Men u get me 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *