Home

It’s in the details

Inlägget är skrivet i samarbete med Posterstore, läs mer i min policy.

Idag samarbetar jag med Posterstore som tillverkar posters och prints: något jag definitivt kommer fylla mitt nya hem med! På tal om ny lägenhet: jag var på sju visningar idag, håll tummarna att jag får den jag vill ha!

Precis som med kläder gäller det att tänka bas, och accessoarer. Lägg pengar på basmöbler i bra kvalitet och addera sedan personliga detaljer och inredningsaccessoarer. Posters & affischer är något du enkelt och med en billig peng kan förändra ett rum med och om du ställer tavlorna mot en vägg, istället för att hänga upp dem, kan du enkelt swisha runt dem efter humör. Samma sak gäller ramar & tavelramar: med olika ramar kan du enkelt förändra stilen.

 

1. 2. 3.

Jag gillar idén av att ett hem blir en förlängning av din garderob: inredningsdetaljerna liksom matchar din stil i övrigt. Svartvita prints är det som gör det för mig: härom veckan gick jag in på Posterstore för att kika på deras nyaste prints. Jag klickade hem tre posters: det klassiska Prada Marfa-printet i svartvitt, ett Paris-inspirerat print med Paris vackra monument och en liten A4-poster med namnet Catwalk. Visst är de fina tillsammans? De kommer vara perfekta i min nya lägenhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *