New in

Nytt i garderoben från Dior

Förutom en himla massa beautyshopping hann jag med en “riktig” shoppingrunda i San Francisco. En runda som slutade med världens bästa skoköp signerat Dior.

Hjärtögonsmileys! Mitt senaste skoköp är dessa underbara, svarta slingback-skor med rosettdetalj på sidan från Dior. Minns ni det här kollaget, där jag skrev om mina önskeskor? Diorskorna från sommarkollektionen med svartvit J’adior-detalj. Jag funderade först på att slå till på de svartvita men ångrade mig när jag såg de svarta. De kändes mer jag och smartare ur minimalistisk mode-synpunkt. Känner jag mig själv rätt hade jag älskat de svartvita, men tröttnat snabbt.

Jag köpte dem på Saks Fifth Avenue på Union Square i San Fran för alldeles för mycket pengar (phew…) men de har redan blivit favoriter. Visst är de underbara?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *